Pri nas tudi,jaz kr sede ali pa leže odvisno kako dojim (če dojim) spim zraven pol pa še tamal spi,pa ga grem vmes previt,pol mu pa hočem še dat iz ta prve joške ker ven da je še notri,sam ker je treba malo bolj vleči,lump bi pa dremal mi kr zaspi. NAjvečkrat je pa sploh noče vzeti.,u je nikakor ne moreš dat,čeprav vem da ni dosti pojedel in da bo kmalu spet veselica. Pol ga pa v košek nesem,je itak takoj buden ko ga dam dol, ga vzamem mu spet ponudim,ni šans da bi vzel,spat pa tudi ne

. Tako je pri nas ponoči,podnevi pa spi non stop,buden je samo med previjanjem pa med sesanjem,pol pa spet spi,od2 zjutraj pa do 6 zjutraj je pa veselica pol. Jaz pa kot zombi

. Saj drugače je priden se nimam kaj pritoževat,samo tole spanje moramo še malo prestavit.
Naty spraševala si glede Erazma. Mi imamo grozne probleme z njim,je ljubosumen čeprav še ne razume tega čustva,k meni sploh ne pride,če že pride pride takrat kadar imam Filipa in ga hoče kao božat,pol ga pa vleče za noge ,pa po glavi,pa kr po učkah,pa kr nekja vrta po njem

. Grozno grob je in trmast,vse kar rečeš je ne,tako mora biti kot bo on hotel. Skratka išče pozornost tako da skoz nekaj nagaja pa se trma. Z njim imamo več dela kot z dojenčkom

,kdo bi si mislil.
Bo še trajalo nekaj časa da ga bo sprejel tako kot je treba,malo kasneje ko bo Filip zrastel in se bosta lahko igrala.
Glede mleka,jaz ne vem mogoče se je pa babica zmotila ko mi je rekla da mora 90 pojest. Meni se tudi to zdi ogromno. Danes mi je pojedel celo 80,samo je potem skoz godel in jambral,dokler ni zbruhal polovice.
Bom videla kaj jutri pokaže tehtnica. Če bo teža šla gor ,ga bom poskusila samo dojiti,ker vem da imam dosti mleka,vsaj dokler bo pač šlo. Občasno če bom pa jaz švoh ali pa če bo kriza mu bom pa Novalac dala.
Saj jaz sem drugače že v redu,samo prebava me še daje sto na uro.
Nevaeva,pa čestitke za punčko Aljo