IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Miškolinček koliko časa ste pa vi dežurali
Pri nas je pa zdaj že ene 3 dni isti ritual,vsaj tako opažam.
Podnevi spimo cel dan,poje nekaj malega pa še za to ga moram buditi skoraj eno uro. Potem se pa ob 6 zvečer mal zbrihta,okrog pol osmih ali pa že ob 7 ful poje in zaspi tam do 22.30,včasih do 23.00,se naje,zaspi nazaj do 2.oo,potem spet je(ponoči se pa lahko zbuja sam,podnevi pa ne)
Od 2.00 naprej je pa druga zgodba,kr naprej se premetava pa gode,pol začne prste sesat,pa mu dam dudo,ker prstov ne bo sesal,pa mu tista duda neštetokrat ven pade

in ker pač ni več tako zaspan je takoj vse narobe. To traja do 5.oo ali 6.00,potem se pa spomni da je spet lačen,mu dam jesti pa upam da bo mal zaspal,ker jaz bi še,pa nič od tega,malo gode pa se po košu premetava,jaz pa skoz tisto dudo popravljam

.
Pol ma pa ob 7 ponavad dosti ležanja začne pa cvilit, da je spet lačen (ja mi zjutraj tudi na 2 ure jemo) pa mu dam kr flašo ker mi proti jutru manjka mleka ker hoče ponoči samo jesti podnevi pa nič. No zdaj pa gode v Postelji pa ne ve a i zaspal ali ne.
Pa že spet mi prste liže pa sesa,moram mu hitro dudo dati
Ta ritual je meni čisto všeč,samo ko bi ga obrnil in bi tisto kar dela ponoči delal podnevi,pa nam ne uspe,ker ga ne moreš zbuditi če on noče pa konec.