IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*
tejkaz a ti nisi
. To vsaki pripada! Ko sem iz porodne prišla v sobo so mi potem čez 1 uro prinesli.Ne mi rečt da teb niso???
Nič nisem dobila. Res ne. Tudi cimra ni imela nič. Ona je prišla v sobo 1 uro pred mano, obe sva pa prišli sredi noči.
Jaz tudi pazim kaj jem. Ne jem sveže zelenjave in sadja, gaziranih pijač ne pijem, ocvrtih jedi ne jem, svinjine, Včeraj sem jedla mineštrico na čebuli, pa ga je zvijalo, tako da ukinjam še to. Stročnic ne jem. Pa še kaj. Zdaj kuham posebaj za G in Evo in posebej zame.
Pri Evi mi je
čišča trajala točno 6 tednov. Zdaj še malo krvavim malo je pa že rjav izcedek. Sem pa porabila ogromno paketov vir80. Zdaj imam pa že ene iz lidla, so kar v redu. S

bova pa počakala do 22.9. ko imam prvi pregled pri G. Si bom dala mireno vstavit, da bomo potem lahko brez skrbi slončkali.
ČebelicaMaja, si imela pa srečo. Jaz sem padla tisto nedeljo ko smo rodili. Dopoldan se mi je Eva na stopnišču strmala in sem jo nesla do stanovanja. Zadnjo stopnjico se mi je japonka strgala in sem padla naprej. Z eno roko sem Evo obvarovala, da ni preveč padla, z eno sem se pa poskušala zaustavit. Pa mi ni najbolj ratalo. Padla sem ravno na trebuh. Bolel me je še pol ure, potem je bilo pa vse ok. Mali je pa živahno brcal. Zvečer smo pa rodili
Naty, jaz mislim da ni nič narobe da si Nejca dvignila. Jaz vsak dan Evo dvigujem. Včasih pač ne gre drugače. Če se zmisli, da jo moram jaz previti, je tudi G ne sme dvigniti. Jo moram pač jaz. Pa ni nič narobe.
Tamy, jaz ti tudi svetujem da ga ponoči ne zbujaš če ni treba. Jaz Jaša zbujam, ker sem bila eno noč na robu mastitisa. Nočem da se to ponovi. Ima pa tvoj fant lepo kilažo.
Naša noč je bila podobna prejšnji. Prva dva obroka je lepo nazaj zaspal, ob štirih pa ni več šlo. Nekaj se je pretegoval, godrnjal, prdkal, spat pa ne. Mi pa zdaj že spet cel dopoldan spi. Popoldan pa mogoče da 2 uri bedi. Pravi zaspanc je.
Danes je bila na obisku
patronažna. Je mislila da je zadnjič, vendar je pozabila čitalc za zdravstvene kartice, tako da pride še enkrat. Smo se tehtali. Tehta 3250g. 85g več od porodne in 315 g več od odpustne. Mami je vesela, ker je toliko pridobil samo z dojenjem.
Čestitke še vsem novim mamicam.
A še kateri fantek tako rad lula ko je odvit? Jaša mi vsaj dvakrat čisto polula kopalnico. Posledično nam pralni stroj vsak dan laufa