writing-img

RE: Avgustovke´08 - 4.del

clock-img

13.08.2008, 15:32

clock-img

naty13

pencil-img

2980

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

tejkaz a ti nisiuser posted image . To vsaki pripada! Ko sem iz porodne prišla v sobo so mi potem čez 1 uro prinesli.Ne mi rečt da teb niso???

Nič nisem dobila. Res ne. Tudi cimra ni imela nič. Ona je prišla v sobo 1 uro pred mano, obe sva pa prišli sredi noči.

Naty, jaz mislim da ni nič narobe da si Nejca dvignila. Jaz vsak dan Evo dvigujem. Včasih pač ne gre drugače. Če se zmisli, da jo moram jaz previti, je tudi G ne sme dvigniti. Jo moram pač jaz. Pa ni nič narobe.

Naša noč je bila podobna prejšnji. Prva dva obroka je lepo nazaj zaspal, ob štirih pa ni več šlo. Nekaj se je pretegoval, godrnjal, prdkal, spat pa ne. Mi pa zdaj že spet cel dopoldan spi. Popoldan pa mogoče da 2 uri bedi. Pravi zaspanc je.

Danes je bila na obisku patronažna. Je mislila da je zadnjič, vendar je pozabila čitalc za zdravstvene kartice, tako da pride še enkrat. Smo se tehtali. Tehta 3250g. 85g več od porodne in 315 g več od odpustne. Mami je vesela, ker je toliko pridobil samo z dojenjem.

A še kateri fantek tako rad lula ko je odvit? Jaša mi vsaj dvakrat čisto polula kopalnico. Posledično nam pralni stroj vsak dan laufa user posted image

Jošt  tudi vedno lula, ko ga odvijem. Prvič, ko sem ga doma previjala, se je polulal direkt po glavi. Ravno prej mi je pa kakal 100 na uro, ko je bil odvit, pa še 2X lulal zraven.

Jaz sem tudi dobila roza kartonski kovček z veliko vzorčki - revija moj malček, vzorci mustela, nivea, pampers, vishy, hipp,..... Isto sem dobila pri Nejcu, le da so bili malo drugačni vzorčki.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pridobljene kg. Mi smo bili 2 dni nazaj še 35g pod porodno, danes naj bi bili že čez.

pa pa

clock-img

13.08.2008, 15:39

clock-img

matejchi

pencil-img

2335

tatly VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Pri kateri porodnišnici se zberemo, da zapijemo? Pol pa akcija.... da letijo ven..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

clock-img

13.08.2008, 16:04

clock-img

Tamy30

pencil-img

264

Vidim da je ena napisala da ful pazi kaj poje(zauzije), nic svezega sadja, zelenjave. Hm, jaz pa le pojem banano ali jabolko (hrusk se res izogibam pa grozdja tud), ker imam zelo rada sadje. Glede surove zelenjave, to pa samo kaka paradiznikova solata ali zelena solata. Mojega ful zvija, samo ce bi vse crtala iz seznama, pol bi bla pa jaz lacnauser posted image

Nam se je tamali tudi ze 2x polulal ko je bil odvit, tak je slo lepo postrani v lokuuser posted image . Prvic sem imela dovolj hitre reflekse, v drugo pa je slo po plenickah pa malo po tlehuser posted image

Zdaj je zaspal, je mel spet neke krce, boscek kako ga zvijalo, pa jokal je tak intenzivno da je slo skozi usesa. Je pa taki cukr, ga gledam, ima tak roko prek cela, kot da hoce povedati"ojoj kak z mano delajo"user posted image

clock-img

13.08.2008, 16:34

clock-img

bambi14

pencil-img

1067

Vidim da je ena napisala da ful pazi kaj poje(zauzije), nic svezega sadja, zelenjave. Hm, jaz pa le pojem banano ali jabolko (hrusk se res izogibam pa grozdja tud), ker imam zelo rada sadje. Glede surove zelenjave, to pa samo kaka paradiznikova solata ali zelena solata. Mojega ful zvija, samo ce bi vse crtala iz seznama, pol bi bla pa jaz lacna

saj jaz tud pazim, zato pa nimam idej kaj naj kuham* hhmmmmmmmmmm,....bi lahko sestavle kak jedilnikuser posted image .

clock-img

13.08.2008, 16:39

clock-img

nell

pencil-img

938

Pozdravček punce!

Se javljam na hitro, ker je za mano naporen dan in še me čaka...danes zjutraj okol 5.00 nam je zagorelo v kurilnici...še dobro da nas je zbudil sosed, ker sicer bi bili mi vsi zdajle angelčki. To je ena najbolj groznih stvari, ki se ti lahko pripetijo...bilo jo kot v nočni mori...še zdaj se mi zdi, kot da bi bila v filmu.

Sicer smo HB vsi vredu, glede na to kaj bi lahko bilo...materialna škoda se bo že poglihala, čeprav je kr vlka... spodnji štuk neprepoznaven in ga bo treba v celoti sanirat, srednji štuk katastrofa, vsepovsod saje...obleke, posoda, pohištvo...zgornji - najin štuk - vsepovsod saje, čeprav v veliko manjših razsežnostih kot spodaj.

Sem si namenoma vse prej pospravila, da bom mela zdaj mir...še rekla sem, da bom počivala...in zdej, boljš da na to niti ne pomislim, ker sem že sam zarad hormonov čist solzna.

Ampak gre...počasi, sobo za sobo...zdej pač res upam, da me tamali ne prehiti...zdaj se lahk tud čez rok rodi.

Žalostna sem

Življenje je čudež, vsak dan znova!

clock-img

13.08.2008, 17:03

clock-img

meeryana

pencil-img

284

nell user posted image user posted image ....žal mi je.....

zakaj pa je zagorelo? Kak grozno, boljše da ne pomislim, midva imava stanovanje v kletnih prostorih, kar pomeni, da je samo ena predsoba do kurilnice....user posted image

clock-img

13.08.2008, 17:13

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Krysia sporoča:

Obdržali so me v P. Odprta sem 3 cm. Popadke imam, ampak jih ne čutim. Čakam da začne delovat klistir. Držite pesti.

pa pa

clock-img

13.08.2008, 17:19

clock-img

lana777

pencil-img

755

nell - groza ... ampak saj bo user posted image user posted image user posted image

krysia - držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

clock-img

13.08.2008, 17:25

clock-img

tejkaz

pencil-img

2851

Krysia, držimo pesti

Nell, žal mi je. Glavno da ste vi ok.

Tatly, vse najboljše. Dan je pa še dolg user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

clock-img

13.08.2008, 17:28

clock-img

anita goitan

pencil-img

3689

TATLY user posted image user posted image user posted image vse najboljše, želim ti da se ti izpolni želja!!!

Jaz grem pa na jurčke na žaru, v tem je moj user posted image majster, ma si bom samo mal jih privoščila, gor pa mal česna in kisle smetane, mnjami, celo user posted image sem se jih bremzala, dns bom mal grešila, ma sam mal.

Krysiauser posted image user posted image user posted image user posted image dejmo, držim pesti, naj ti čim lažje in hitreje mine!!!

clock-img

13.08.2008, 17:36

clock-img

miškolinček

pencil-img

754

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Jaz grem pa na jurčke na žaru, v tem je moj user posted image majster, ma si bom samo mal jih privoščila, gor pa mal česna in kisle smetane, mnjami, celo user posted image sem se jih bremzala, dns bom mal grešila, ma sam mal.

Zakaj grešila??user posted image  Saj jih lahko ješ,če ti jih želodec prenese in ti niso pretežki jih lahko. Sem se jih jaz tudi najedla malo prej preden sem rodila. Po porodu jih pa ne boš smela.

Tako da ti kr po njihuser posted image ,še zame malo,jaz jih mam tud ful rada,zdaj jih moram pa sam od daleč gledatuser posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 13.8.2008 17:41:22 >

clock-img

13.08.2008, 17:39

clock-img

miškolinček

pencil-img

754

user posted image user posted image Eeejjjj,buhtlček, a veš da si iz gorenjskega srečanja samo še ti na vrsti,ker Krysia je zdajle že v akciji.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvojmu user posted image  pa očitno poln penzion zelo odgovarja. S čim ga pa futraš? Probaj tko kt je Matejchi rekla,da bo zdaj samo šaro jedla,zato da gost ne bo več zadovoljen s ponudbo in bo zapustil hotel.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mal se hecam,ne bit huda,sam si res ti ta zadnja iz srečanjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 13.8.2008 17:40:03 >

clock-img

13.08.2008, 17:46

clock-img

gajka

pencil-img

3606

A še kateri fantek tako rad lula ko je odvit?
Jaša mi vsaj dvakrat čisto polula kopalnico. Posledično nam pralni stroj vsak dan laufa user posted image

Samo ne vprašaj... Ampak, ko bi samo lulal, bi še šlo... Še raje namreč kakamo! user posted image  Včeraj je rekord podrl - se mu je uspelo pri enem previjanju 5× pokakat (in to vsakokrat na polno!) in 1× polulat, pa vsakič sem mislila, da je to zdaj to in mu očistila ritko, pa me je vedno znova presenetil! user posted image  user posted image  user posted image  

nell - user posted image  Držite se, pa kar optimizem v roke, ker drugo vam žal ne preostane... user posted image

Krysia - držim pesti, da čim prej mine in da dobiš štruco v roke! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.8.2008 17:48:56 >

clock-img

13.08.2008, 18:07

clock-img

buhtlčk

pencil-img

1188

jah Miškolinček, očitno mora bit že zdej nekej posebnega, pa da ga čakamo vsi ko največjo zvezdo. Joj joj user posted image  V vsakem primeru sem zdej na vrst, sam še ugotovim kdaj user posted image

(ma kaki huda, a dej no)

clock-img

13.08.2008, 18:10

clock-img

buhtlčk

pencil-img

1188

Pa ne mi o tem s čim ga futram, ker je bil pr vseh meritvah velik, zdej pa še zamuja. Upam, da ne misl bit pr porodni teži pa prvi. Jutr bi ga blo fajn mal na Uz pogledat, poleg CTGja.. Najboljš, da mu nč več ne dam za jest, očitno mu je vse dobr user posted image

clock-img

13.08.2008, 18:13

clock-img

miškolinček

pencil-img

754

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Pa ne mi o tem s čim ga futram, ker je bil pr vseh meritvah velik, zdej pa še zamuja. Upam, da ne misl bit pr porodni teži pa prvi. Jutr bi ga blo fajn mal na Uz pogledat, poleg CTGja.. Najboljš, da mu nč več ne dam za jest, očitno mu je vse dobr user posted image

saj če mu bo pol tudi vse dobr zapojest ko ven pride bo to čist fajn,ne boš imela zbirčnega otroka,ni boljšega kot da ti večino stvari je.

clock-img

13.08.2008, 18:14

clock-img

sandra123

pencil-img

1621

En prelep pozdravček....evo mene in moji dve princeski iz P... kako sem vesela, da sem spet doma, sem komaj čakala, da spet malo zasedem stol za računalnikomuser posted image user posted image user posted image ...
Moji princeski zdajle spančkata, pa sem morala izkoristiti prosti čas....
Pojma nimam, kaj se dogaja tukaj na RR-ju, bom poskušala nadoknaditi in za nazaj počekirati, kaj se je dogajalo, ko me ni bilo....
Drugače smo pa vse tri ok....user posted image

Lp, Sandra

clock-img

13.08.2008, 18:39

clock-img

matejchi

pencil-img

2335

krmar največja ironija je, da pri nam doma nihče ne kadi, to je škatlica od babi, noter ima tamal shranjene ene storžke iz morja.... ko sta bla skupaj, šopek je pa namenjen prav njej, tako da neka povezava pa je a ne...

Ej če dam brzinomer med hojo na "dvojko" me začne špikat, pa ko kamelo umivam, se mi zdi, da glavo čutim, a je to kaj? hehe

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

clock-img

13.08.2008, 18:41

clock-img

Tamy30

pencil-img

264

hehe 5 x da se je pokakal,  krasno je to, jaz pa cakam ze dva dni da bo kaj od kakanja, ga cel cas zvija, prda ful, pa nic od kakekca.user posted image

clock-img

13.08.2008, 18:53

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Hi!

Se spet malo oglaša. Naša mala me kar pošteno okupira user posted image . Vedno bolj je budna, se dogaja da prebedi od enega do drugega obroka in potem je seveda akcija user posted image .

Koliko toliko vas berem, samo nimam časa za nazaj pokomentirati.

Čestitala bi novim mamicam user posted image user posted image user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
renatka za EVO 
arait za EVO
nevaeva za ALJO
nyna84 za LANO 
Astrea za TINETA
Z oja Miša za KAJO LINAO
PABLO za OTMARJA 
ANA_P za TAIJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi
jaz bom počakala za user posted image do pregleda, ki ga imam drug teden user posted image user posted image user posted image , je pa fora, da se mi je čišča kako končala in glej ga, včeraj rdeč izcedek user posted image user posted image user posted image , ki traja še danes, zdaj pa mi ni nič jasno user posted image .

Glede hrane, jaz nič kaj posebej ne pazim, razen ne jem stročnic, hrušk, grozdja.
Bi pa vas vprašala, zakaj ni dobro jesti sladko in svinjskega????

Jaz rada pojem kaki štrudl, mami kar naprej nekaj peče...

Lepe slikice vaših sončkov Gajka, Zvezdica, Naty user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

13.08.2008, 18:56

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Sandra dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

13.08.2008, 18:59

clock-img

andrejaboris

pencil-img

859

hoj!

Danes pa je taka sopara da me bo pobralo!

Hoj Sandra123 sem vesela, da ste ok in da ste že doma!

MOj user posted image pa še me nič ni pokakal in polulal user posted image user posted image Upam, da me bo kmalu!user posted image user posted image

Krysia upam, da bote čimprej cartali! Mislim na tebe!

Tatly HAPPY BIRTHDAY!!!! Pa ne se ga napit, če bo slučajno treba v akcijo!user posted image user posted image

Meni se zdi da še večinoma mamice  čvekate tu! Kje ste pa nosečke? Kaj so že večinoma vse rodile? MIslim da je mariborčank res že dost rodilo. SEm zadnja al kaj? Anita, Tatly, Karmar... kje te so vse?

Meni pa danes tak na živse na nogah pritiska, da komaj hodim. Mi kar klecne, vredu da izmenično v eni in drugi nogi, ker če ne bi padla! Pa vse mi dol pritiska! Tota sopara je ubitačna!  Malo vam moram pojamrat.

Grem dalje pospravljat!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

clock-img

13.08.2008, 19:59

clock-img

anita goitan

pencil-img

3689

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

user posted image user posted image Eeejjjj,buhtlček, a veš da si iz gorenjskega srečanja samo še ti na vrsti,ker Krysia je zdajle že v akciji.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvojmu user posted image  pa očitno poln penzion zelo odgovarja. S čim ga pa futraš? Probaj tko kt je Matejchi rekla,da bo zdaj samo šaro jedla,zato da gost ne bo več zadovoljen s ponudbo in bo zapustil hotel.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mal se hecam,ne bit huda,sam si res ti ta zadnja iz srečanjauser posted image user posted image user posted image

jah še dobro da me ni blo ker jaz bi bla potem predzadnjauser posted image

clock-img

13.08.2008, 20:04

clock-img

anita goitan

pencil-img

3689

andrejaboris ku ku jaz sem tukajuser posted image čeprav špikanje ne pojenja, jutri bo kaj več oz malenkost več jasno ko grem v Kr na amnio. Ti si pa pridna da v tej sopari pospravljaš, men gre samo za jest, pit, spat, brat user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem