IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
sandra123, dobrodošla doma. Kako je bila kaj prva noč? Sta princeski začutili, da sta prišli domov? PA Tina? Zihr je prava starejša sestrica
Lep pozdravček

...upam, da mi ne zamerite, ker se dopoldan nekako nisem utegnila javiti...pri dveh

je že kar umetnost, da oba na hitro porihtaš, kajne Sayuri

...Skratka...prva noč doma...ja, še kar nekako smo spali...budnica Taje ob 2-eh, nato hranjenje - se moram pohvaliti, da mi zaenkrat zelo dobro gre hranjenje obeh

hkrati, potem sva z možem vsak eni princeski dala še malo dodatka - ponoči ga dajem, da sta bolj siti, pa še Teja mora dobivati malo umetne hrane, da bo čimprej pridobila na teži...No, ob 5-ih ponovno budnica - spet Taja...zgleda, da se je že takega ritma v bolnici navadila

, Teja je pa spet v spanju jedla

...Skratka...oba z možem sva bila zjutraj kot zombija

, je še Tina potem k nama prilezla zjutraj....skratka GUŽVA

...Jaz sem prišla že cela izmučena iz P, ker tam še nisem imela toliko mleka, da bi lahko obe konkretno nahranila, pa so me ob 3-eh zjutraj preganjale sestre, da sem si hodila izčrpavati mleko....skratka...v P ni in ni bilo spanja....

...
Tina je super sprejela dojenčici, najrajši sodeluje pri podiranju "kupčkov", previjanju - mazanju ritke....sicer ima nekaj svojih muh, ampak se ne dam...bo že čas pokazal svoje....
Danes sem imela že obisk patronažne sestre, jutri spet pride - mi bo odstranila šive...
Kar se mojega poroda tiče, vam pa moram povedati, da sva z možem bila oba neopisno zadovoljna, srečna, v blaženem stanju...nikakor mi ni žal, da sem imela CR s spinalnim blokom....takoj sem videla svoji princeski, najbolj razburljiv trenutek pa je bilo čakanje rojstva drugega otročka, ker nisva bila sigurna, kaj se skriva v trebuščku