Živijo!
No pa smo malo bolje! Šele danes vidim, da sem bila tako zblojena, da sem zadnjič narobe napisala. Niso bile garje ampak glivice! Ritka je danes že skoraj čisto OK in spet podnevi spimo na 3 ure.
Ponoči pa zgleda da že imamo ritem. Do 22h se umijemo preoblečemo in najemo, potem je budnica ob 2-3h in porabimo eno uro, da se zrihtamo, potem pa zopet spanje do 6h ali 7h. Če bo tako stalen ritem, bo mami čisto blažena.
nell res ogenj naredi škodo in je potrebno veliko dela, da se zadeve spravijo v red. HB pa je vsaj z vami vse uredu.
za soseda, ki vas je še pravi čas zbudil, kaj pa je v končni fazi denar proti življenju! Kmalu bo vse pozabljeno!
flaške dobila sem eno aventovo (silikon cucelj) in dve od chicco (kavčuk cucelj), pa so vse OK, čisto lepo pije čaj, pa se mi zdi, da potem še lepše potegne, ko se dojiva!
miškolinček pri meni potegne izključno na nastavke, pa se mu vsakič drugič zaleti. Dvakrat se mu je tako hudo, da je komaj zadihal. Še dobro da sem takrat v P videla sestro kako je pomagala dojenčici, ki je nehala dihat in smo šli hitro v akcijo!
Če nimaš časa za obiske, jih pa skenslaj in reči naj pridejo kasneje, recimo čez kakšen mesec. Jaz jim kar direkt rečem, da nimam časa in če lahko pridejo kasneje!
tejkaz evo midva imava tudi 1.9. uradno prvič pediatra (čeprav sva že bila). Drugače bi tudi moral biti pri 4t, ampak je malo zamaknjeno, ker so dopusti! Ivan pa bi rekla da iz dneva v dan kaka bolj na gosto in zmeraj manj redko, tako da ti ne vem pomagat!
Krysia čestitke za Roka!!!!
Košuta čestitke za Teodorja!!!!
Anita čestitke za Zojo!!!!
Gajka
za pregled, se pa vidi, da je res priden za jest!
Sandra dobrodošla spet doma, zdaj pride pa ati na vrsto, da bo užival v domačem šopku princesk!
Katja moje sožalje!
PA Zoja Miša vam s vojo princesko pošilja pozdravčke in pravi da VSE VSE VSE na RR zelo pogreša in vas lepo pozdravlja!!!! S Kajo Lino bosta še nekaj časa v bolnišnici, ker je mala princeska nedonošenček in se hranita po steklenički (z maminim mlekom), ker je prešvoh za dojenje! Danes pa ji bodo še vzeli kri, ker je ratala malo zlatenična! Je rekla, da bo še sporočila, ko bo vedela, kdaj bosta lahko šli domov!