IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Miškolinček, tko micenga otročka po prsih lahko z materino dušico namažeš (od Justa). Ste se šli pokazat zdravniku?
Smo ravno od zdravnika.Sem ga vseeno peljala,ker me je skrbelo da ne bi kake pljučnice fasal,al pa ušesa imel vneta potem bi bilo pa treba na infekcijsko v Lj.
V glavnem zaenkrat je samo prehlad,saturacijo(preskrba krvis kisikom) ima zelo dobro,malo manj sicer je,ga je treba silit,tako da ga je potem še stehtala da je videla če slučajno kaj zgublja,pa smo težki že 3880 g

.
Svetovala mi je izpiranje s fiziološko kar sem že vedla,pa s tisto pumpico izsesavanje sluzi,tako da sem jo v lekarni kupila,reče se ji Physiodose al nekj podobnega. Je ful dobra,jo globoko priporočam.
Pa opazovat ga moram če bi slučajno začel pregloboko ali pa prehito dihat ga moram nazaj peljat,ker bi lahko šel prehlad naprej na pljučka,ki so zaenkrat HB čista.
Aja,pa polno glivic imamo po ustih smo dobili Daktarin,saj so se meni zdele tele bele obloge po ustih sumljive samo sem sprva mislila da so od mleka, pa mazilo za oko ker mu moje mleko ni pomagalo.
Tako,da smo zdaj na terapiji s fiziološko,Daktarinom in mazilom za oko,potem bomo pa videli a se bo kaj umirilo ali ne.