Dobro jutro ...
Čestitke Vilika, Vika1, Kat007 in majah za vaše nove in težko pričakovane družinske člane!
Pa lepo se crkljajte, in čimmanj težav pri navajanju na nov ritem.
Punce, najlepša vam hvala za odgovore - jaz ne vem, kaj bi brez vas ... Čez dan je vse lepo in prav, zvečer me pa nekaj zagrabi in sem čisto nesrečna ... in mislim, da sem najslabša mama na svetu ...
Verjetno je to tudi zato, ker sem zvečer že utrujena pa se matramo in se Rok 3x spomni, da je še lačen, ko ga že odložim v posteljico. Po vsem, kar sem prebrala, sva se z dragim odločila za novo strategijo - konstantno bova budila Roka na 3 ure in poskušala dosežt, da bo jedel. Ker on pač zaspi na prsih in neha vlečt. Potem ga pa položim v posteljico in začne tlačit roke v usta in cmokat. Ga dam spet na jošk in on spet je ... in tako ponovi vajo ... Danes ponoči so nas pa še neki krči in vetrovi matrali, je bilo pa sploh pestro ... se mi je tako smilil revček, ko sem videla, da ga nekaj ful šraufa, pa mu nisem mogla pomagat ... Sem pa drugače tudi jaz zagovornica dojenja - seveda, če gre. Sem tako kot Nevaeva to jemala tako samoumevno, da mi je zdaj ful grozno, ko mi ne gre ... Pa najhuje je, da je v porodnišnici šlo krasno, 3. dan sem imela naval mleka , vse je bilo ok, zdaj pa ... ne vem ... odkar smo doma, sploh ni več tako enostavno (jkah, kdo bi si mislu, a ne?).
Ampak glede na količino zadev v plenicah očitno tudi nekaj poje, al kaj?
Razen, če gre vse skoz njega in nič not ne ostane ...
Skratka, upam, da nam bo tole zalaufalo - se mi zdi, da je včeraj pojedel ful več kot ponavadi, pa tudi malo več kot 2x je potegnil naenkrat ... Patronažna pa pride drug teden ... bomo videli, kaj bo.
Ok, dost sem jamrala - gremo v akcijo. Hvala, ker me berete in odgovarjate na moje poste. Fajn bodite.
Pa še mal slikic - sem jih že zdavnaj obljubila (upam, da bo ratalo ...):