Čestitke vsem mamicam ob rojstvu njihovih štručk!
Zoja Miša - ste pa izbrali enak ležalnik kot ga imamo pri nas. Je res kar drag proti ostalim, ampak je res zakon.
Ful uporabna zadevca, še igračke, glasbo in senčnik imaš zraven. Rok že prav uživa v njem. Jaz ga trenutno uporabljam kot ležalnik (s podstavljeno nogico), za gugalnik se mi zdi še malo prehitro.
Glede nočnega previjanja - jaz tudi Roka enkrat ponoči previjem, ker drugače bi plenico razneslo.
No, ga previjem tudi zato, da se malo zbrihta in potem malo več poje, da malo dalj spi. So pa v P bolj forsirali, da se
ponoči ne previja.
Pa še glede širokega povijanja - meni je v P zdravnica, ki je delala UZ kolkov, rekla, da če rečejo, da široko povijanje ni potrebno, se je tega treba tudi držat, ker drugače lahko ravno tako narediš škodo, ker je široko povijanje tiščanje kolkov v prisiljeno lego. Pa še zraven je rekla, da velikokrat patronažne svoje tiščijo naprej s tem širokim previjanjem, čeprav nimajo prav.
Jaz Roka ne povijam na široko, samo v pampersko, oba kolka je imel pa ocenjena na 1b.
In kako je kaj pri nas? Rok uživa v kopanju, bo kmalu banjica premajhna za njegovo čofotanje.
Ne mara pa miljenja pred kopanjem (to sicer pade na vrsto samo dvakrat tedensko, drugče je samo kopanje v vodi) in mazanja gubic po kopanju. Je pa drugače že prava šunkica in me že njegovi kilogrami skoraj malo skrbijo.
Zdaj ga tehtam samo tako, da na navadni tehtnici stehtam sebe in potem še mene z Rokom. Zjutraj je pokazalo, da ima že nekje 5,6 - 5,7 kg!
To bi pomenilo, da je v zadnjih 2 tednih pridobil skoraj 1 kg!
Drugače pa zdaj že spet 5 dni jemljeva AD3 kapljice - prve 4 dni samo 1 kapljico, danes pa sem mu testno dala že 2. In kot kaže, zaenkrat niti nimamo kakih hujših stranskih učinkov.
Spanje pa se tudi počasi izboljšuje. Prva runda spanca namreč traja že vsaj 4 ure (zaspi okrog 21h in se zbudi okrog 1h)
, potem pa sledi še eno hranjenje okrog 4:30, ampak potem pa že okrog 6:30.
Očitno imamo jutranjo ptico, ker potem tako nerad zaspi nazaj.