dobro jutrooo!!
ma znaste da je petek !!!!
ma sem kontenta....
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
dr. Irena Primožič Koradin
ma skoraj 100% da ni bila ona! Irena je moja dr in je šolska, k njej moraš it v drugo nadstropje (Rončevič je v prvem)... Ša še je ful domača, topla in prijazna. Ko grem jaz kaj k njej se vedno posveča več Valu kot meni...
Mene je v sosednji ambulanti sprejela dr. Hempt (bolj močna, s črnimi lasmi v čop, ful tiha in sigurno bi ti padli v oči prstani na palcih

) in pa dr Rupertova, ki ne vem kako izgleda je pa baje zelo zadržana....
Mi smo bili včeraj na pizzi v Kanavi...valda nisva jedla vmiru ker nam je Val bežal k motorjem in kolesom ampak pol ko sva dobila pizzo, smo dali tudi njemu en kos kruha...NIKOLI VEČ !!
Val ne zna jest ne kruha in ne pizze !! Čim mu gre kaj v grlo, ga tako razdraži, a je dal ven kosilo, malico,.... Meni je bilo tako nerodno zaradi drugih, ki so občutljivi na bruhanje

pa še se ni naučil da se nagne in ne bruha vse po sebi....
V glavnem se vse pere z vozičkom vred in danes bomo po svetu hodli....pa v Kanavo ne grem več
nektarina, najprej jih poglej, probaj in pol boš vidla... jaz dam za čevlje raje malo več ampak da so dobri, ki sem mu kupila une Fischer Price za 11 eur in sploh ne more hodit v njih...
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~