writing-img

RE: Prosim držite pesti zame

clock-img

06.08.2008, 09:58

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Drži se! Žal nimam ideje, kaj bi ti lahko bilo. So pa na hematološkem oddelku/ambulatni zelo fajn zdravniki in tudi sestre, jaz sem preživela dva meseca tam in na koncu so me pozdravili.

clock-img

06.08.2008, 10:07

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 14:12

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Moja sošolka v srednji šoli je imela nekaj podobnega kot ti. Cela je bla taka tud v ustih je imel apodplutbe, ko je dobila menzico so pazli da ni izkrvavela,...

Vem pa samo to, da se je zdravla ene 3 leta, pol je pa čist ozdravela, pa ne vem kaj je točno imela. Ampak žal nimam njenega kontakta.

Upam da čimprej izveš, da ni nič hudegauser posted image .

clock-img

06.08.2008, 14:18

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Uff to pa grdo zgleda. Takšne modrice. user posted image  Boga. Upam da se vse uredi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

06.08.2008, 14:24

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ojej, res ne zgleda lepo ...

tudi jaz ti želim, da čim prej odkrijejo vzrok in ga seveda tudi čim prej odpravijo.

Srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem