IZVIRNO SPOROČILO: leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta
Ah, ke lepo obujat spomine. Ma se vidi, da sem ena taka nostalgična bikica, ki se rada vrača v mislih nazaj.
Mi sa, da si pronta za še enga...imam en kup revij doma, samo še pravo z receptom za pupo morem najdet! Danes se mi ne da brskat, ker grem spat. Je Vita od 3h do 5h zjutraj bedela
!
Jutri gre katera na kafe? Vita je sicer še malo hripava, ma malo oporečnega zraka iz nakupovalnih centov ji ne more škodit
!
Pri nas je bilo podobno dve noči nazaj. Se je Mihael zbudil ob treh in začel kr neki govorit naglas sam s sabo

. In pol se je najprej Robi zbudu in se mu pridružil (začel nekaj šepetat) in na koncu sta še mene zbudila. Vgl. nismo spali od treh do cca. petih, ki je imel Mihi žurko. Nimamo pojma kaj je bilo to. Ne lačen ni bil ne pokakan ne siten ne nič, enostavno zbudil se je in nekaj žlobudral.
Leni, ti mi kar lepo poišči revijo, da bo Mihi imel sestrico za kompanijo. Pa kmalu jo najdi, ki vidim da so res planeti v teh časih zelooo naklonjeni novim bimbotom.
Azzurra nate tudi računam za recept!!!
Ja, Robi je sanjal ene par noči nazaj (on je sicer temu rekel incubo in ne sanje

), da sem rodila punčko, kar tako iznenada, in da si je začel full belit glavo z vsem, kaj še je treba nabavit, drugo posteljico, voziček, itd. in da mu je bilo full grozno. Ma kaj ti gre sanjat ta moj možek. Ben, on itak pravi, da ne bi imel več otrok

.
Joj ma samo ne mi napisat, da če sanja kdo, da je punčka, da to pomeni, da se rodi fant ali kaj takega. Če ne se nanka ne lotim projekta!
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 4.11.2008 23:54:03 >