writing-img

RE: Primorke čakulone

clock-img

06.11.2008, 20:44

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Prej sva šla z Žigcem v trgovino in sem ji  kupila lanski model št. 19 čeveljčke

user posted image

za 26,00 EUR, ker se že veliko postavlja na nogice, me prijema za hlače, kavč,.... če kakšen mesec ali dva se bo dala pa konkretno na noge za hodit.

Sara je pa spet bolana. Fulllllllllll kašlja in je kot mačka ko prede. Namazala sem jo z materino dušico po stopalih, na prsnem košu ter ji dala svečko bronhopulmin. Mislim,da bom to noč kar dežurala.

Jutri bomo kar doma se greli, cartali,.... drugi teden se vidimo!!!

clock-img

06.11.2008, 20:45

clock-img

aleži

pencil-img

1903

user posted image Leni user posted image user posted image user posted image  VIti

clock-img

07.11.2008, 08:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Mi se tudi uradno od včeraj plazimo. Zdej je povsod..........samo je še vedno rajši na nogah. Že dva dni se zbujamo ob 2 zjutraj jest user posted image Potem pa ob 6. Ne morem več user posted image Pa tako bi spala user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

07.11.2008, 11:04

clock-img

deja87

pencil-img

117

pozdarv vsem "cakulonam"!
kako ste kaj...o cem se pogovarjate? ....da se tudi jst vkljucim v vase debate?  :)

js mam 4 mesce staro bolhico...ki bi stalno sedela in na vse nacine hoce da jo drzimo da sloni na noge..

noce si dopovedat da ni se cas za hojo...hehe...

pred par denvi sm zacela ji davat kasice pa mal soka...za zacetek kar dobro gre...

ful ji je vsec marelica pa breskva... :))

upam da gre tako naprej...user posted image ..

user posted image

clock-img

07.11.2008, 18:08

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ojla Deja....dobrodošla! Tudi moj se je takrat že hotel na nogice postavljat. Jaz pravim tako, pusti otroka, da te vodi, ne forsiraj. Pa bo.

Jaz sem bila danes na UZ. Torej:
- punčka user posted image
- 8t 2d
- 18.3 mm
- srček bil kot mašina
- PDP 17.6.2009

user posted image

clock-img

07.11.2008, 18:13

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Uauuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ama pa upam, da se ti uresniči imetuser posted image

clock-img

07.11.2008, 18:19

clock-img

aleži

pencil-img

1903

dobrodošla Deja87user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bile sva pri P in ji je dala samo kapljice za nosek. Kašlja pa kot stare none!user posted image

clock-img

07.11.2008, 18:52

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jaz sem bila danes na UZ. Torej:
- punčka user posted image
- 8t 2d
- 18.3 mm
- srček bil kot mašina
- PDP 17.6.2009

user posted image

yihaaaaaaaaaaaaaaaa

Ma punčka je.... itak, da je... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

07.11.2008, 19:44

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ciao Primorke, uauuu koliko vas je tu!!!user posted image
Sem se oglasila enkrat pred pol leta, ampak sem zašla na temo Upajmo skupaj, ker se še trudiva za user posted image kar nekaj let, no, borbe bo kmalu konec- saj sem pred postopkom za IVF, to pa bom zvedela točno v sredo, ker takrat mi bo povedala če je s hormončki vse OK in potem Akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer vsem skupaj, pa se še oglasim kaj pri vasuser posted image

clock-img

07.11.2008, 19:53

clock-img

aleži

pencil-img

1903

BebIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter držimo pesti, da bo vse user posted image ,
user posted image  v akcijo ko izvešuser posted image  in sporočiuser posted image

clock-img

07.11.2008, 20:11

clock-img

leni5

pencil-img

476

WOW!!! Ke lepo, kolko novih vas prihaja...Nič, jaz vam svetujem, da greste z nami en dan na kafe in počakulamo v živo...

clock-img

07.11.2008, 21:28

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Jaz sem razkurčena do amen. Živim v eni prekleti vasi vredno dreka od dreka z drekavimi sosedi, da večjega dreka ni. Gospa s 3 otroci je pravkar šla mimo naše hiše in trobla kot oslica, ker si je kupila (zaradi ega) avto, ki ga ni sposobna voziti...razlog: ker ima moja mama parkiranega twingota tako, da gre vsaka trezna oseba mimo s šleperjem. Samo čakam, da se pojavi in ji šmarnem eno okoli uh. Dobro, da je soba od Etienna na drugi strani in ga ni zbudilo, ker če bi ga bi blo grave.Sem pripravljen ji tudi lobotomijo nardit prasici jedni!

clock-img

07.11.2008, 22:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

WOW!!! Ke lepo, kolko novih vas prihaja...Nič, jaz vam svetujem, da greste z nami en dan na kafe in počakulamo v živo...

No, povejte, kdaj bo ta čajanka.... jst sem za akcijo.... user posted image

clock-img

07.11.2008, 22:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sem pripravljen ji tudi lobotomijo nardit prasici jedni!

Sej vem, da si razkačena.... ma jst sem se zdej tok nasmejala... user posted image

Bodi srečna, da ti v krožnem kržišču ne pripelje nasproti.... tk ku je pred dnevi ena koka meni... Najraš bi šla za njo, in jo zribala ob kak zid....

clock-img

07.11.2008, 23:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

vsak dan od 8.30 do 12 ure. V primeru dežja Supernova

clock-img

08.11.2008, 19:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Matr ste zgodnje.... Lara spi do 9ih.... preden se mi odpravimo je glih 11.... user posted image

clock-img

09.11.2008, 19:25

clock-img

aleži

pencil-img

1903

jutri pride katera? Jaz pridem na user posted image .

clock-img

09.11.2008, 19:27

clock-img

leni5

pencil-img

476

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

jutri pride katera? Jaz pridem na user posted image .

Sevede...se slišimo zjutraj kje in kako se dobimo!

clock-img

09.11.2008, 19:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jutri pride katera? Jaz pridem na .

Jaz bom ob 12h v kopru..... ma vi boste takrat že kosilo jedle... user posted image No, ma itak se dobim z eno frendico....

clock-img

10.11.2008, 00:07

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Matr ste zgodnje.... Lara spi do 9ih.... preden se mi odpravimo je glih 11.... user posted image

Evo zakaj jaz ne kufetkam. Mi smo na istem user posted image , saj ni da se pritožujem, mi kar paše da Mihael spi zjutraj. Samo pa kufetkanje potem odpadeuser posted image . Preden se midva prikaževa, že vse pobegnejo domov.

clock-img

10.11.2008, 00:30

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

jutri pride katera? Jaz pridem na .

Jaz bom ob 12h v kopru..... ma vi boste takrat že kosilo jedle... user posted image No, ma itak se dobim z eno frendico....

Evo, to je glih moja ura za se pojavit v Kopru user posted image . Jutri mislim sicer, da ne grem nikamor, ampak v bodoče pa se lahko kdaj zmenimo za eno tako bolj pozno kavo user posted image .

clock-img

10.11.2008, 00:35

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ciao Primorke, uauuu koliko vas je tu!!!user posted image
Sem se oglasila enkrat pred pol leta, ampak sem zašla na temo Upajmo skupaj, ker se še trudiva za user posted image kar nekaj let, no, borbe bo kmalu konec- saj sem pred postopkom za IVF, to pa bom zvedela točno v sredo, ker takrat mi bo povedala če je s hormončki vse OK in potem Akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer vsem skupaj, pa se še oglasim kaj pri vasuser posted image

BebIII dobrodošla! Držim pesti za IVF in čimprejšnjo user posted image ! Upam, da ostaneš čakulat z nami! user posted image

clock-img

10.11.2008, 07:14

clock-img

leni5

pencil-img

476

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Evo zakaj jaz ne kufetkam. Mi smo na istem user posted image , saj ni da se pritožujem, mi kar paše da Mihael spi zjutraj. Samo pa kufetkanje potem odpadeuser posted image . Preden se midva prikaževa, že vse pobegnejo domov.

Boš vidla, ko boš imela dva boš tudi ti že prej v muvingu...in to bo kmalu, kaj neuser posted image !

Sicer pa imam jaz čas do 12.20 bit v kp (pol letim po Tajo v vrtec) tako da eno šnel kafe bi skupaj lahko spile!!!!

clock-img

10.11.2008, 13:15

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Sirenetta hvalauser posted image ...veš da bom uletela kakšen krat tudi semuser posted image
No v vsakem primeru, vam bom sproti sporočala situacijouser posted image
Lep dan želim vsemuser posted image

clock-img

10.11.2008, 18:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Evo, to je glih moja ura za se pojavit v Kopru user posted image . Jutri mislim sicer, da ne grem nikamor, ampak v bodoče pa se lahko kdaj zmenimo za eno tako bolj pozno kavo user posted image .

Ma jst sem za.... zaenkrat nam prej res ne znese.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem