IZVIRNO SPOROČILO: gruška
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Sam cena take hiške pa res ni zakon
Mi jo imamo doma - sem jo iskala kakšno leto, pa so mi ble vse predrage... okol 200€ - 350€
, potem sem jo najdla v Rutarju za 106€

pa ful je lepa. Moram it pogledat, če imajo še kaj na zalogi, čeprav je sezone skoraj konec.
Moji pa manjka občutka, pa Ema se ji je ful dopadla... pa njene hlače, pa njeni ušeski, pa nosek tudi... hmm. Se ji pozna, da ima 7 mesecev starejšega bratranca, ki jo poskuša dvigniti za vrat in se mu blazno dopadejo njeni učki... Smilita se mi BTW čisto nič, sta izgledali čisto zadovoljni in srečni. Pa

za pogum. Glede Eme pa nič ne skrbi, ko bo vprašala, boš gotovo našla pravi način, da ji pojasniš resnico. Moja starša sta šla narazen, ko sem imela 5 let. Odtlej sem očeta videla mogoče parkrat na leto. Ga je v veliki meri nadomestil (pač kot moški vzornik) dedek. Ampak se vseeno dobro razumeva in se posebej zdaj, ko ima vnukinjo, vidiva pogosteje. Bolje kot da ji dajeta slab vzor kot par, če vama pač ni šlo.
Jaz sem danes spet koma... pupa popoldne noče več zaspat, jaz sem pa vajena male popoldanske pavze, pa se mi pozna. Nič, za danes se odklapljam. Nočko.