Glej, jaz nimam pojma kako gre v šolstvu, ampak moja kolegica, ki je rodila en dan pred mano, je tud "tršica" v O.Š. (1.razred), pa se je z ravnateljem zmenila (pa najbrž z ministrstvom in CSD tud), da je poleti prekinla porodniško, koristila dopust in potem naprej koristila porodniško ... tko da je še nekaj časa zdaj doma ....
tole moram pa tud jest eni kolegici svetovat..tnx
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
jaz mam tudi 30 dni dopusta...
Ja pišuka pa kake službe mate to......al pa še boljš...matr kje jst delam!!!!!!!!!!!!!!
jest ga imam z 2 otrokoma 24 dni (2 dni za faks, 2 dni otroka do 15 let). No, drugo leto, ko bom imela 10 let del dobe, bosta pa 2 dni več.

Ja, pri nas v gospodarstvo so tudi skopuški.
mklks - se čist podpišem pod sonček.
tanayya- kaj si pa mislila tisto glede CR? Zdej me pa res firbec?
Nekaj ste se pogovarjale zadnjič o beli tehniki, je neka akcija v Lerclercu, če katero zanima.
Malo z zamudo - Dominik vse najboljše za 1. rojstni dan!
Debeluška - ful dobra idejo tisto glede podaritev denarja. Mene pa zanima, kam podarite svoja oblačila. Jest jih tolk imam. Rdeč križ? Humana?
SOnček - ful luštna hišica. Jaz sem pa iskala tako, da bi jo čez zimo lahko bolj zaprli in noter shranili še vse druge igrače. Se jih tolk nabere. So pa tolk drage te hiške.

za srečanje. Če bomo naslednjič zdravi, pa tudi mi pridemo. Lepe slikce!
Se pa Tevž tolikokrat zbuja ponoči. Sploh ne štejem več. n-krat. Na primer danes se je že dvakrat zbudil. Zaspal je pa 19:45. Bil je zelo zaspan. Bo res potrebno prenehati z dojenjem.

Včasih sem res tako utrujena od vsega vstajanja. Ponoči ko se prebudi če ga pa ne budim pa tako joka. Včeraj sem si zadala, da ga ne podojim oz. če bo res nuja. Pa sva prišla samo na 5-krat, ostalo sem ga pa uspešno uspavala. (smeško ki pravi adijo pamet) Po prenehanju hranjenja sem ga odstavila. Potem pa tak jok. Joj res blagor vsem vam, ko vaši sončki tako lepo prespijo celo noč. Tevž ponoči prebudi še Elo, potem se moram pa z obema ukvarjati. Sva včeraj probala z možem, da ga on potem uspava nazaj, pa je bil tako krčevit jok, še huje. Mal moram pojambrat.

Se danes spet psihično pripravljam na noč.

Zaenkraat sva se samo enkrat dojila.
Kako je že tist Martita, da bo pameten, sam bolj majhne postave.