Hoj,
spet smo se načvekale, jutr bo zihr dež
.... prisotne: NanaLiza, Ninočka, Soni, Levčica, BrinaS, Rozika in moja malenkost ... pa razen Rubna, ki je bil v vrtcu, vsi otročki... Soni, hvala za pijačo ... smo na koncu zbirale tiste kovančke, pa pride kelnar in reče, da je vse poravnala "una z dvojčki"
.... Tko da je dala mislim da Ninočka zdaj v fond za drugič ...
Sem spet gledala Tajo, ki je šetala tam po Mullerju - vsak ki jo ogovori, mu da roko, kar z njim bi šla ... upam, da je to dober znak za v vrtec ... da ne bo preveč joka ... tavelka dva sta mela kakšna 2 tedna krize pri uvajanju, ampak sta bila oba bolj boječa do "tujcev" kot je Taja ... bomo vidl... po počitnicah ...
Aja, a kam greste med počitnicami?
Smo šle NL, Ninočka, BrinaS in jaz še v Mullerja pofirbcat za darila za naše malčke ... skor bi vse pokupile
... je pa Taja gledala v vozičku en katalog in ga mal odgriznla in se začela davt
... sem jo dvignla, pa je bruhnila ven papir in mal bruhca ... sem se ful ustrašla, čeprav ni blo hujšega ...
Pred tem je pa hodila okol, ko smo kofetkale in je za sosednjo mizo en dojenček podrl kupčka po tleh, Taja se je pa usedla gor
... sva se mogle pol cele preoblečt - hlače od dojenčkovga bruhca, majčka od njenga
Otroc se zunaj igrajo, greva še midve s Tajo nazaj ven, dokler je še dan ...
Jooly pa ni blo dons, KER JO JE MOŽ PELJAL NA MASAŽO IN V SAVNO ... OPAAAA
< Sporočilo je popravil gruška -- 22.10.2008 17:50:02 >