IZVIRNO SPOROČILO: mklks
res jih je malo, zato jih je pa treba tolk bol cenit, itak pa...kot si rakla, zdej mam vas[image]
Lej men se je to zgodlo, ko sem šla na fax v Lj. Prej smo nonstop skup visele in čvekale, pol pa sem prihajala sam za vikend domov in še delala zraven in kr ni blo več tistga prjatlstva. Sprva sem še klicarila in tko, pol pa tut jaz ne več, če ni blo nekega odziva. Se ti zdi mal zamal. Ko sem se potem selila nazaj v domači kraj (nakup stanovanja in služba) pa tut ni ratal obnovit tega prjatlstva, ker smo si dejansko našle nove. Se še slišmo in počvekamo, občasno kaka kava (se ne spomnem kdaj nazadnje

), sam tko kot tvoje, vse so al samske al pa brez otrok in bi še ful žurale, kar pa je sedaj nemogoče. Priznam pa, da občasno kr pogrešam in mi je hudo, ko pomislim, kak je blo fajn.
Zdej mam pač par takšnih, ki res lahk rečem, da so pravi prjatli in te res toliko bol cenim. Sem pa zlo vesela, da sem ravno v času (konc ) nosečnosti spoznala novo sosedo, ki ma tut novembrskega otročka in sva postali res dobri prjatlci. To mi res dost pomen.
Fajn slikce.
Jaz sem pa še kr sama, moj je mogel it na nek kongres al kaj jaz vem kaj in pride kasnej. Sam ma pa zato jutr dopust in ga žicam, da bi šla mal po obiskih (kolegom gledat dojenčka, ga še nismo vidl). T spi jaz pa sem se lih najedla (včerašnji ostanki

). T pa dobi juhco, ko se zbudi.
ninocka,

za fajn dopust.