mi napiše...We are sorry...ampak sem ga...hahahahhaaa
citiram:
Tintin..bogi Vasja....ampak samo da je vse ok...joj kok si se mogla vstrašit..sploh si ne morm pedstavljat...ampak očitno res nimamo kaj...kokrat bodo še kam poleteli...ja kaj vse jih še čaka...
naša se je tud že ene parkrat tok zaletela v mojo ali moževo glavo da sem jaz imela enkrat tako buško ona pa nič...tud muksnla ni...no hvala bogu da so tok elastični....
IZVIRNO SPOROČILO: martita
Sonchek, a ti veš kako je z zobarjem pri nas? Dobimo vabilo? Morva Janjo prašat. Jaz jo bom mal pripravila preden gremo. Se bova igrale zobarja. Nad zobno ščetko je blazno navdušena, upam, da bo vsaj pol tolk tudi nad zobarjem.
no odgovor si zvedela
Mene bolj zanima kako se bosta igrale zobarja??? moja še ust neče odprt, k ji hočem pogledat kateri zobek je dobila...ampak mislim da ji je vn pokukala trojka

...a je to ok, al je mal čudno...vidim da skor vsem po vrsti rastejo, naši pa kr trojka vn pogleda...
Upam da ste bolne in poškodovane
mamice že kej boljš....držim pesti da se vam zdravje čim prej povrne...
Dajica...ko opisuješ svojo princesko, je tako kot bi za mojo brala
Edin dojiva se zelo malo...včasih dvakrat drugač pa samo enkrat na dan (ponavadi zjutraj...včasih še zvečer), pa itak se mi zdi že tko nezaineresirana da bom jo počas kr odstavla...sej tudi mleka ni več dovolj...danes sem jo dala zjutraj na jošk, čez pol ure je pa spila še skoraj 150ml mleka...tko da tok o dojenju...
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Meni čas še ni naklonjen. Bo pa kmalu ... .Ampak kabvo bi pa vseeno spila. Halooooo, gre kdo na kofe???????
dans je že malo prepozno

...lahko pa jutri, ker greva glih v LJ...kaj praviš-te???
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Lana danes časti tortico za 9 mesecev:
Iskrene čestitke tudi Nicolini in Tinu, VB in Tianni in Martiti in Maji za 10 mesecev
Se pidružujem željam...in hvala Lani za tortico in sevea vse najboljše za mini RD
NL WB in superca za GH...sej počasi bodo vse jedli...
No pa sem se nekako prebila čez poste...zdej morm it pa kej narest...
Aja še to...končno smo naročili kamin in ga vplačali...tako da zdej pa sam čakamo dobavo, ki bo nekje čez dva meseca...se že veselim ognja v bajti
Lep dan vsem..papa in cmoka malim navihančkom...
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84