Dan,
hvala za vse stisnjene pesti.
Tina je videti cisto ok. Kot da nic ni
Sem se ravno zjutraj sprasevala, ce so bili AB res potrebni. No, kri je bila res slaba - mocno povecani levkociti, kar naj bi nakazovalo na bakterijsko vnetje.
Pa se zgodba od vceraj. Moj mozek se je tudi vceraj zjutraj zbudil z 37,3 vrocine in si jo popoldan se enkrat meri in mi ves zgrozen rece, a ves da mi samo narasca vrocina. In pazite, narastla mu je na 37,8
Ponoci se je 3x preoblekel zaradi svicanja, zjutraj pa ni sel v slubo in zdaj je prisel od zravnika z AB, ker ima tudi bakterijsko vnetje. (naj bi bili se trije taki v cakalnici
) Ti bogi revez. Komaj se premika s to vrocino
Jupi, danes se zacenja spet House
Scubadiver - samo da ste postimal
a v soboto odrinete?
Ninocka - upam, da Evan ne zboli
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Ko ste ze pri Cimiroticu - tale misica, ki je z njim, je pa rekla, da se je z njim ful fajn pogovarjat, ker je to eden najpametnejsih ljudi, ki jih je spoznala...
Ta dva sta pa res prav za skupi. IQ kr žari iz njiju

sej sta reveza, mislim da parfumski oblak, ki ga oddajata razzre njun IQ
Nicolina - jaz vcasih komaj cakam, da je jutro, da je konec nocne agonije (ko ravno dobro zaspim, pa me zbudi) Mah, se tolazim, da se bo sigurno do sluzbe popravilo stanje, samo casa nam nekako zmanjkuje.
Mama11 - cestitam za nakup parcele (v katerem koncu pa je, ce ni skrivnost) in novega pediatra.
Kar se pa bodijev tice: na tvojem mestu bi vzela en bodi (ta, ki ji je zdaj ravno prav) za vzorec, ker ce bos hodila po razlicnih trgovinah bos dobila za iste stevilke lahko velike razlike v velikosti

HM-jevi pa so naceloma veliki.