writing-img

RE: Zasavske mamice 2008 :)

clock-img

02.11.2008, 18:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

a seznamčka o dojenčkih pa nimate nobenega???

clock-img

02.11.2008, 21:07

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

Dober večer punce,

i'm back !!!

imeli smo se super,midva s tamalim sicer nekaj smrkava,a bilo je  user posted image .

ne da se mi nič komentirati(ne zamerit),bom jutri ko bom pri volji.

me to you,seznam je na prvi strani..ne znam skopiratiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 2.11.2008 21:08:19 >

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

clock-img

03.11.2008, 07:48

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Me to you hvala za informacijo! Bom spremljala.

Kdaj ste začele user posted image uvajati na kahlico?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

03.11.2008, 13:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.11.2008, 14:47

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
ali mogoče katera ve, če so še kje HUMANINI KONTEJNERJI ZA RABLJENA OBLAČILA?? jaz sem napokala 2 vreči, hočem oddat v Kisovcu (odstranili). se peljem na Izlake - odstranili. grem v center v Zagorje - tudi ni več user posted image  

ne bi pa rada stran v smeti vrgla...

Na isti problem sem naletela predvčerajšnjim, ko sem sortirala oblačila in sem hotela nekaj dati v ta kontejner, ki pa je izginil user posted image  Potem pa je user posted image  peljal vrečo z oblačili danes s sabo v LJ, je blizu njihove firme en tak kontejner...

clock-img

03.11.2008, 14:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

lunca2, mi smo pri obeh pikah konkretno začeli s kahlico pri 2 letih, popolnoma osvojili pa sta jo pri 2 letih in 4 mesecih oz. 2 letih in pol.

clock-img

03.11.2008, 15:56

clock-img

netki

pencil-img

3488

auroraa....tud jaz iščem ta kontejner, imam dve vreči...baje je stal pri komunali v trb. samo ne vem če je še

lunca2....na kahlo sem žigata začela dajat pri 2 letih in pol, se je ravno začelo toplo vreme in sem ga dala kar brez plenice ven, če se je polulal se je pač polulal in sem mu povedala da naj drugič prej pove....no pol je kar hitro začel na kahlo hodit...rabli smo slab mesec

clock-img

03.11.2008, 16:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.11.2008, 16:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.11.2008, 19:12

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

auroraa kontejnerje sm vidla v Trbovljah. Ko se pelješ proti Malgaju malo pred zadnjim semaforjem v Trb. na desni strani. Tam kjer je trenutno delo na cesti.

Naš se že zanima za kahlico. Gre v kopalnico in jo prinse ter pravi "lulu" in se vsede nanjo. Zdej pa ne vem ali bi ga že dala vmes kaj na kahlico, kaj pravte ve?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 3.11.2008 19:14:54 >

clock-img

03.11.2008, 19:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.11.2008, 20:15

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

auroraa 100% je tam kot sem ti napisala, ker sem se pred dvema dnevoma peljala mimo.

clock-img

03.11.2008, 20:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.11.2008, 21:57

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

lunca super. se bom jutri zapeljala in oddala.

jst tud user posted image

clock-img

04.11.2008, 07:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

punce, nasvet za vsa oblačila, ko ne veste kam z njimi.........forum Skupnost RR*, Dobrodelnost..........user posted image

clock-img

04.11.2008, 08:25

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Živjo...
Mal sem prišla pogledat kaj pišete , in  vas mal pozdravim user posted image
Sem se vas spomnila , ker ne vem če ste dobile reklamni listek od trgovine PAMI  v Trbovljah (pri krožnem toku ), imajo namreč popust naobutev -50%......user posted image , Na vso obutev zaradi zaprtja , se splača , če kaj rabite ......Samo za informacijo.
Akcija se je začela včeraj .user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 4.11.2008 8:27:49 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

04.11.2008, 09:04

clock-img

netki

pencil-img

3488

evo jst sem cote oddala...kontejner je tam kot je opisala lunca2, sam preden sem naštudirala kako to noter daš....user posted image

se bo pa še našlo kej cotk, predvsem otroških.....in bom prečekirala ta forum skupnost RR

ELMA...ja sem opazila da je znižanje, ampak s črmljom ne morem not, ker bo znoru, bog ne daj da se voziček ustavi....mami bi pa čas rabla da vse pregleda.

clock-img

04.11.2008, 09:06

clock-img

netki

pencil-img

3488

ELMA.....pami je v šparu

clock-img

04.11.2008, 09:08

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: netki
ELMA.....pami je v šparu

Ja, v Sparu v Trb. je!!! Mi smo se včeraj zafrknili, ker smo prišli tja 3 minute do sedmih, štacuna so pa že zaprli - je samo do 19h odprta, ne tako kot Spar do 20h... Škoda, ker user posted image  ni mogel prej priti domov, mi bi radi kupili škornje za veliko piko, če bo danes pozno popoldne še kaj na izbiro... user posted image

clock-img

04.11.2008, 09:29

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Joooj, orhideja31, ravnokar sem na spletu pogledala prispevek v Preverjeno, o katerem sva se včeraj pogovarjali (tista banjica za noge...) in mi je kar slabo postalo... Kakšne nategancije user posted image  Bom dala jaz tole staršem za pogledat, naivnost do konca... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.11.2008 9:30:24 >

clock-img

04.11.2008, 09:35

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

ELMA.....pami je v šparu

No mi pa nič ne pomaga ker živim v Trbovljah , če ne vem kje je PAMI user posted image .
Hvala vam za informacijouser posted image

clock-img

04.11.2008, 09:37

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joooj, orhideja31, ravnokar sem na spletu pogledala prispevek v Preverjeno, o katerem sva se včeraj pogovarjali (tista banjica za noge...) in mi je kar slabo postalo... Kakšne nategancije user posted image  Bom dala jaz tole staršem za pogledat, naivnost do konca... user posted image

Špelin@ prosim za link da pogledam tudi jaz za tisto banjco user posted image , nimam pojma o čem se dela , pa doma imamo banjco in jo uporabljamo ,,,,,,je kaj narobe user posted image

clock-img

04.11.2008, 09:50

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
Špelin@ prosim za link da pogledam tudi jaz za tisto banjco user posted image , nimam pojma o čem se dela , pa doma imamo banjco in jo uporabljamo ,,,,,,je kaj narobe user posted image

Narobe je to, ker gre za en hudo drag larifari...
Klikneš tole KLIK in izbereš oddaje pop tv in kanala a, potem Preverjeno od 14.10. in izbereš prispevek nad Naivni nakupi na domu (en je zamešal prispevka od gasilcev in oemnjenega).

clock-img

04.11.2008, 09:53

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

evo jst sem cote oddala...kontejner je tam kot je opisala lunca2, sam preden sem naštudirala kako to noter daš....user posted image

se bo pa še našlo kej cotk, predvsem otroških.....in bom prečekirala ta forum skupnost RR

ELMA...ja sem opazila da je znižanje, ampak s črmljom ne morem not, ker bo znoru, bog ne daj da se voziček ustavi....mami bi pa čas rabla da vse pregleda.

netki glede otroških oblačil ....

Škoda da nimaš punčko bi joz odkupila po kakšni solidni ceni , da ne boš zastonj dajala , nažalost takšni časi so , in si jaz nemorem velik privoščit  user posted image

špelin@ hvala za link user posted image , grem pogledat ...

clock-img

04.11.2008, 11:05

clock-img

netki

pencil-img

3488

ELMA.....a veš da imam neki stvari za punčko k sem jih dobila za žigata ampak to ne morem fantku oblečt, je pa novo in nerabljeno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem