writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.11.2008, 09:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2008, 11:31

clock-img

netki

pencil-img

3488

auroraaaaaaaa.......we misssssssss youuuuuuuuu user posted image
dej usposobi laptopa user posted image

orhideja31......kjeeeeeeee siiiiiii?

clock-img

12.11.2008, 13:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.11.2008, 15:28

clock-img

ključek

pencil-img

9047

zdaj sva ble 2 uri na sprehodu in pri P - mala počasi začenja normlano jesti, malo manjše obroke (zjutraj 100, zdajle samo 80, ampak važno, da lepo vzame, brez joka!!!),

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....................da se čim prej vrne življenje na stare tirnice................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.11.2008 15:30:33 >

clock-img

12.11.2008, 16:09

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

mojcek1, super, da je z Živo bolje user posted image user posted image user posted image
Kar se mleka tiče, bi pa samo dodala, da je tale Novalac AC res problematičen, ker sem ga imela pri mali piki in je imela ves čas zelen kakec in še bolj jo je zvijalo user posted image  Potem sem šla na Hipp probio in se je vse uredilo user posted image  Taisti Hipp zdaj uporabljam tudi za malega princa in nimam pripomb user posted image

clock-img

12.11.2008, 17:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.11.2008, 17:58

clock-img

nell

pencil-img

938

Pozdravček!

Mojcek - sem vesela zate in za živo, da se izboljšuje in upam, da bo zdej sam še boljše.
drgač pa tud midva nisva več na Novalacu, sem vzela kr hrano DM-a in se nam super obnese, nobenih mešanj s kako hrano za lažje kakanje al pa kej - kaka tko k je treba, pa je sam to hrano - sem zadovoljna zaenkrat in upam da tko ostane. Pa še občutno ceneje je, čeprav nisem stiskač pri tamalem.

Smo pa meli mi danes UZ kolkov in me je končno odrešla, ne rabimo se več široko povijat - zdej ma pa našo seme tako malo rito. Je blo pa polno dojenčkov in naš tamali radoveden kot je, si je mogu vse ogledat - je en ati reku, da je ziher enih pet mesecev star - sem ga menda mal šokirala ko sem povedla, da smo na dveh mescih in pol.

Kavica - ja js sem za kavico v Hrastniku, pobegnem šele v nedeljo, tko da zdej je treba sam še dorečt kter dan ali četrtek ali petek in uro seveda - pa men tud tam do 10 skor ne rata no. Kaj pravite?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

clock-img

12.11.2008, 19:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kar se mleka tiče, bi pa samo dodala, da je tale Novalac AC res problematičen, ker sem ga imela pri mali piki in je imela ves čas zelen kakec in še bolj jo je zvijalo Potem sem šla na Hipp probio in se je vse uredilo Taisti Hipp zdaj uporabljam tudi za malega princa in nimam pripomb

jaz pa uporabljam novalac (rumena škatla-proti kolikam)...............in mala ima zelen kakec. ali naj zamenjam?? kako pa to narediš??ker verjetno ni pametno kr zaključit z enim mlekom in začeti z novim...........verjetno se postopno uvaja...............user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 19:42

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Kofetek: petek ob 10h v Hrastniku? V katerem lokalu pa??

Me to you, če mali mleko drugače odgovarja in nima po njem drugih težav, samo zaradi zelenega kakca ni treba menjati user posted image

clock-img

12.11.2008, 19:49

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

šPELIN@,BOMO ŠLE SKUPAJ NA KOFETEK????

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

clock-img

12.11.2008, 19:50

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31

Komot user posted image

clock-img

12.11.2008, 19:59

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Komot user posted image

če maš gregija še v lupini jaz peljem....

clock-img

12.11.2008, 20:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.11.2008, 21:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you, če mali mleko drugače odgovarja in nima po njem drugih težav, samo zaradi zelenega kakca ni treba menjati

pa ful poliva tudi zadnje čase.............ne vem..............nisem več dost pametna kaj je prav in kaj ne................vsak mi pametuje po svoje.....................ko komu omenim, da imava novalac-kaj hujšega, to sploh ni dobra hrana za otroka............user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 21:10

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Komot user posted image

če maš gregija še v lupini jaz peljem....

Aja, sem čisto pozabila, da je Anej najbrž že v sedežku? user posted image  Ja, Gregi je še v lupini.

clock-img

12.11.2008, 21:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

kaj se pa dereš................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 21:16

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Me to you, če mali mleko drugače odgovarja in nima po njem drugih težav, samo zaradi zelenega kakca ni treba menjati

pa ful poliva tudi zadnje čase.............ne vem..............nisem več dost pametna kaj je prav in kaj ne................vsak mi pametuje po svoje.....................ko komu omenim, da imava novalac-kaj hujšega, to sploh ni dobra hrana za otroka............user posted image user posted image user posted image

Ma ne vem... Meni so Novalac pri mali piki pri P noro priporočali, vse ostalo naj bil poden... user posted image  In sem ga kupila... 0Mene osebno je Novalac res razočaral: poleg zelenega kakanja in krčev (kao AC, ja user posted image ), sem 1x dobila celo pokvarjeno piksno in sem potem to vrnila Medisu, da so mi jo zamenjali user posted image  Moraš sama razmislit, itak tvoja mala zdaj ni več novorojenka in ev. lahko mleko po potrebi zamenjaš brez večjih dilem.

clock-img

12.11.2008, 21:19

clock-img

nell

pencil-img

938

Ok za petek torej štima - lokal še izberemo, kje bi rade ble zuni al notr.

Me to you - Novalac je  dobra hrana za otroke - jo najbolj zagovarjajo pediatri, je pa po mojem res, da je od otroka do otroka odvisno. Jaz sem pri Tiborju hrano zamenjala postopno - najprej en obrok drugega mleka, naslednji dan dva in tako smo prešli na vse - pa je blo HB vse dobr.
se pa strinjam, da sam zarad kakca, ne rabiš hrane menjevat.

clock-img

12.11.2008, 21:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.11.2008, 07:57

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

jutro...

punce naš Anejči je bil cepljen včeraj in čez noč se mu je na mestu vboda naredil rdeč madež ter trdo je okoli....kako postopati???naj povem da ni imel prvi ne zdaj dvakrat anej nobenih reakcij tako da ne vem......svetujte.......hvala...user posted image

clock-img

13.11.2008, 08:22

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

jutro...

punce naš Anejči je bil cepljen včeraj in čez noč se mu je na mestu vboda naredil rdeč madež ter trdo je okoli....kako postopati???naj povem da ni imel prvi ne zdaj dvakrat anej nobenih reakcij tako da ne vem......svetujte.......hvala...user posted image

Tako je imela naša mala pika user posted image  Gor sem ji dajala alkoholne obkladke (zdaj bolj priporočajo obkladke s fiziološko). Ker jo je nogica fajn bolela, je dobila tudi paracetamolsko svečko.
Upam, da bo Anejčkova nogica hitro dobra user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 08:28

clock-img

nell

pencil-img

938

Orhideja - ne bom trdila, ampak kolikor se spomnim, moraš opazovat, če se širi - sicer pa v primeru, da se pojavi vročina, takoj k P. Drugač mu pa dej kakšne obkladke gor - sem slišala da pomagajo hladni obkladki z alkoholom. ( 70 - odstotni alkohol razredči z enako količino vode. v to pomoči robec, gazo ipd. in daj na obleno mesto. Da alhkohol ne izhlapi prehitro lahk daš čez plastično folijo.) - tole je zdej iz knjige Otroške bolezni. Je pa moja prijateljica, na to dala še gazico iz hladilnika in vse skp ovila v plenico - pa je baje pomagal. Ne vem poskusi - to že ni greh, mogoče pa pomaga. Sama pa drugače res nimam nobenih izkušenj s tem.

clock-img

13.11.2008, 08:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: nell
Orhideja - ne bom trdila, ampak kolikor se spomnim, moraš opazovat, če se širi

Točno tako user posted image  Jaz sem šla z malo piko nazaj k P, da je zabeležila reakcijo, ker je imela reva celo nogo krepko oteklo, rdečina pa se ji je nekaj dni širila. Aja, dobila je še antihistaminik!!!

clock-img

13.11.2008, 08:55

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

na hitro...ker nimam alkohola sem mu dala obkladek s fiziološko....pa seveda bom spremljala...pa tečkan je...

clock-img

13.11.2008, 13:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem