writing-img

RE: Zasavske mamice 2008 :)

clock-img

17.11.2008, 14:51

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
ojla punce
a je katera mogoče kje opazila termoflis za 2,5 leti starega fanta - po normalni ceni seveda. Jaz ga že od jeseni iščem, pa nimajo nikjer nč pametnega (sem taka mal čudna - moje cunje morajo biti dražje od Rokovih...)

A v Mani si kaj gledala??

clock-img

17.11.2008, 20:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Tokrat imaš opravičeno iz zdravstvenih razlogov zaradi parkeljca - btw: kako je s prstom? Upam, da si bolje

niti ne.............user posted image user posted image user posted image ............spet me je začelo boleti, tako da šantam.............user posted image user posted image user posted image user posted image ................upam, da ne bo treba rezati...........user posted image user posted image user posted image

Ne se ti hecat s tole zadevo - moj user posted image  je v enakem primeru šel direkt do osebnega zdravnika in se je komaj izognil napotnici za kirurško user posted image  Naj se ti hitro in uspešno pozdravi, res bolje, da greš do zdravnika, ne sama doma pacat user posted image user posted image user posted image

sej sem šla do pedikerke danes spet. mi je spet mal poštimala, če me čez dva dni ne neha boleti, grem pa k dohtarju po antibiotike, ker mi je tok spucala, da mi nimajo ker rezat. sam to rano morm pozdravt. sej furam just sto na uro, upam, da bo pomagalo.

clock-img

17.11.2008, 20:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
ojla punce
a je katera mogoče kje opazila termoflis za 2,5 leti starega fanta - po normalni ceni seveda. Jaz ga že od jeseni iščem, pa nimajo nikjer nč pametnega (sem taka mal čudna - moje cunje morajo biti dražje od Rokovih...)

A v Mani si kaj gledala??

ali pa v krisu na tržnici.sicer je drag...............user posted image

clock-img

18.11.2008, 18:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ja kaj je zdej čveke,kje ste????????????user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 08:03

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31

smo vse prišle user posted image

niste.............user posted image user posted image ........netki pa jaz smo falile................user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lunca,pa elma..pa še kera bi se našla

Mi smo ble bolane takratuser posted image ...Drugič nam pa neboste ušle user posted image user posted image user posted image

netki, špelin@user posted image user posted image user posted image  ,
netki jaz tudi ne poznam Hrstnika , zato pa vem kje je ŠPARuser posted image  v Hrstniku , in ko bomo kofetale  upam da me bodo punce počakale pred ŠPAR trgovino .user posted image

Me to you kaj je narobe z tvojim prstom ? Sem brala za v nazaj in ne najdem , a mogoče maš glivice al kaj user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

19.11.2008, 09:01

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

ja kaj je zdej čveke,kje ste????????????user posted image user posted image user posted image

Tuki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
netki jaz tudi ne poznam Hrstnika , zato pa vem kje je ŠPARuser posted image  v Hrstniku , in ko bomo kofetale  upam da me bodo punce počakale pred ŠPAR trgovino .user posted image

Ej, ni problema user posted image

clock-img

19.11.2008, 09:52

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

ej punce smo čisto zaspale.......

kot sem že omenila nogica našega Anejčka je zdaj v redu,izkoriščava tele lepe dneve da smo zunaj(itak mu tko paše spati zunaj v vozičku)......lahko bi se zmenle za kakšen sprehod v evroparku..matr včeri sem bla sama v celem evroparku....sicer pa bo tko lepo vreme baje samo še dons.......kako pa kavica ta teden????

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

clock-img

19.11.2008, 10:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you kaj je narobe z tvojim prstom ? Sem brala za v nazaj in ne najdem , a mogoče maš glivice al kaj user posted image

ne vraščen noht v meso.user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 10:43

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Tuki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Ej, ni problema user posted image

Hvalauser posted image user posted image

me to you user posted image user posted image uhhh , sem mislila da imaš probleme z glivicam , zdej vidim da je še slabše user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

19.11.2008, 10:53

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

kot sem že omenila nogica našega Anejčka je zdaj v redu,izkoriščava tele lepe dneve da smo zunaj(itak mu tko paše spati zunaj v vozičku)......lahko bi se zmenle za kakšen sprehod v evroparku..matr včeri sem bla sama v celem evroparku....sicer pa bo tko lepo vreme baje samo še dons.......
Kdaj si pa šla v Evropark?? Jaz se dopoldne mislila iti, ampak potem nisem user posted image  Popoldne pa meni ne znese, ker sem od pol enih do pol treh 100% polno zasedena, potem pa počasi že sončke zgine user posted image

kako pa kavica ta teden????
Naj katera druga predlaga, jaz ne bom več težila user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 10:54

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Me to you, a danes še vedno fajn boli? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 14:11

clock-img

nell

pencil-img

938

Pozdravček, js nazaj doma - danes prala žehte k zmešana, dete mi spi - se mi zdi, da se obeh neki loteva - grrrr - upam da naju ne bo zgrabilo.

Me to you - js mam isti problem in se ubijam k ne vem kaj naj nardim - no me neki zanima - kaj ti pa sploh lahk da zdravnik - npr kako kremo, ki 100% deluje, kr js na kako operacijo nimam cajta it.

Kavica - ja sem za, če bomo zdravi in če bo prevoz - pa sej nekak bomo že dedija nahecali.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

clock-img

19.11.2008, 16:03

clock-img

orhideja31

pencil-img

333

kot sem že omenila nogica našega Anejčka je zdaj v redu,izkoriščava tele lepe dneve da smo zunaj(itak mu tko paše spati zunaj v vozičku)......lahko bi se zmenle za kakšen sprehod v evroparku..matr včeri sem bla sama v celem evroparku....sicer pa bo tko lepo vreme baje samo še dons.......
Kdaj si pa šla v Evropark?? vsak dan okrog desete ure dopoldne pa tja do dvanajstih........Jaz se dopoldne mislila iti, ampak potem nisem user posted image  Popoldne pa meni ne znese, ker sem od pol enih do pol treh 100% polno zasedena, potem pa počasi že sončke zgine user posted image

kako pa kavica ta teden????
Naj katera druga predlaga, jaz ne bom več težila user posted image user posted image petek,zarja ob desetih

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

clock-img

19.11.2008, 19:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.11.2008, 21:16

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

petek,zarja ob desetih

Meni je ok user posted image

clock-img

19.11.2008, 21:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

petek,zarja ob desetih

meni spet plavega napište..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............nama pridejo zavese montirat............user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 21:46

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you - js mam isti problem in se ubijam k ne vem kaj naj nardim - no me neki zanima - kaj ti pa sploh lahk da zdravnik - npr kako kremo, ki 100% deluje, kr js na kako operacijo nimam cajta it.

jaz sem šla najprej k pedikerki, da mi je poštimala kolikor se je dalo. ker pa sem imela še vedno bolečine, sem šla k dohtarci, ki pa je na hitro pogledala prst in rekla-rezat, evo napotnica za kirurgijo. no, pa sem se odločila, da najprej probam še s kremo oz. mazilom GIRODAL.upam,da bo pomagalo. piše,da če po 7 dneh problemi ne minejo, moraš pa k dr. torej bom en teden počakala, se mazala s kremo in upala, da se bo uredilo...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 21:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you, a danes še vedno fajn boli? user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, danes je malo boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 21:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

da ne bom imela monologe, grem še malo moje septembrke pogledat............user posted image user posted image

nočko............user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 22:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2008, 08:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ampak težav pa ne bo, tko da... sam reč pa, da nujno ornk narkozo - men namreč ni prijela user posted image user posted image

sej mene to najbolj skrbi.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 09:25

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
jz mam rezan palec. res ni lepo, ampak težav pa ni več.
men se je noht lomil na sredini, ne tam, kjer strižeš, tko da nisem mela niti kaj narest drugega.
ampak težav pa ne bo, tko da... sam reč pa, da nujno ornk narkozo - men namreč ni prijela user posted image user posted image

Ojej user posted image

Me to you, a si se potem odločila, da še počakaš? Fajn stiskam pestke, da ti mazilo pomaga user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 10:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you, a si se potem odločila, da še počakaš? Fajn stiskam pestke, da ti mazilo pomaga user posted image user posted image user posted image

ja bom probala še z kremo. sem pa ravno danes govorila z eno kolegico, ki ima non stop vraščen noht, pa nikoli še ni šla rezati. uporabi kreme, malo potrpi, pa je. hvala za pestke............user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

punce, ima mogoče katera eno nalepkico od merkurja??? eno bi še nujno rabila ker morava nakupiti še par stvari za našo hiško, pa bi rada koristila 15% popust. prosim, prosim........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

petek,zarja ob desetih

uživajte babnce!!!!user posted image user posted image user posted image  pa mal sončka zrihtite........user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem