cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka 2008 3.del

clock-img

11.09.2008, 10:37

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska tud jaz držim pesti za vaju in vajino stanovanje   user posted image user posted image  ... Hvala za tolažbo glede Timoteja... ampak zdaj zadnje čase je skos na naju priliman takio da ... bomo videl ....

a veste da me čaka še vsa papirologija z naslovi in priimki ... moram it v akcijo počasi ... user posted image

clock-img

11.09.2008, 10:38

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bubica te držim za besedo okrog slikic .... in kakšne barve bosta imela

clock-img

11.09.2008, 11:01

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

naj bo skrivnost....in potem presenečenje...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

11.09.2008, 11:10

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

naj bo skrivnost....in potem presenečenje...user posted image

a tako ... ja no prav user posted image

clock-img

11.09.2008, 11:11

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

dan,

danes pa smo vse neki pridne.
 Buba lepo napreduje vajino stanovanje, pa le merki da ne boš preveč ploščice odšipnila.
Baguška, kolk lepo to s stanovanjem, da vama ga bo kar dal.
Midve s taščo sva trenutno v zelo dobrih odnosih in upam, da ni to samo zatišje pred nevihto, da mi ne bo na poroki eksplodirala!user posted image user posted image user posted image
Jaz pa danes čistim okna in počasi spet stanovanje pripravljam za poročni dan. Še veliko dela, nekaj svatov bo prespalo pri nas doma, tako da moram še nekaj postelj postlat in eno sobo zrihtat za goste! Hvala bogu, da je velika hiša, samo vse pa ne bova spravla not. Sva razervirala en cel kmečki turizem, da bodo lahko šli kam spat!
Komi čakam dann D!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

11.09.2008, 11:15

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

šepetalka uživaj v zadnjih samski dneh in v teh čarobnih pripravah .... kako hitro bo mimo ... prehitro. To s taščo naj pa traja

clock-img

11.09.2008, 13:56

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Buba: sem šla v torek mimo vašega blokauser posted image user posted image , pa sem firbcala če bi ugotovila kje se kaj delauser posted image , pa nisem nič videla..... v katerem štuku pa ste?pa na katero stran... proti cesti al od zadaj? Ti bom drugič mal pozvonila user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

11.09.2008, 14:10

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

maya zadaj pr mesnici mamo balkone...user posted image   čist prvi balkoni....ker smo v pritličju doma...user posted image

ti morm povedat, da sem včeri prov nate tuhtala..sem šla z Danajo na plesne in ugan kaj smo se učili plesat??????

račkeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  (sem rekla to pa mami zna plesat user posted image )

clock-img

11.09.2008, 17:57

clock-img

maya2

pencil-img

1957

račkeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  (sem rekla to pa mami zna plesat user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

12.09.2008, 07:35

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jutroooo user posted image

clock-img

12.09.2008, 08:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Morning evribodi...
user posted image

clock-img

12.09.2008, 08:46

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

jutro,

mmmmm baguška, ti kar izivi s tem. Kaj bi ga zdele z užitkom pojedla, sam moram pazit na kile, čene se ne bom v obleko spravla!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

12.09.2008, 08:54

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mmmm dobra kavica, no odlična   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:09

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

morning....user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:14

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

noo, pa sem vas le priklicala... sej sm vedla kako je treba... user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:17

clock-img

fragola

pencil-img

3082

o ooo dobro jutro !!!! še jaz bi pila tako kavico, čeprav kave na pijem !!!user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

12.09.2008, 09:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Natasi a vidva ze dons picita na formulo!?user posted image

Sepetalka pa sej tale salcka ti ne bo nic skodla... ti si kr prvosci... in uzivaj zivljenje... nc se sparat, pa bo vse prfekt!user posted image

Kuga je zdej bubica lubica!? A si kej moja?user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ooo fragolca jutro... no, sej to je neka taka latte krema predvidevam... tko da ni cist kavica.user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:21

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

najbolj.......user posted image user posted image user posted image user posted image

sem možu povedala kam me pelješ oktobra....pa se mi je samo namehnil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

evo, lahko pa zate eno tako skodelico caja... mmmm... kr voham ga... mnjami!user posted image

user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

najbolj.......user posted image user posted image user posted image user posted image

sem možu povedala kam me pelješ oktobra....pa se mi je samo namehnil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeej... lav ju!user posted image  tvoj moz nej se pa kr smeje... on ze ve zakaj... user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:28

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

aha user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes na sadjuuu....user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ahaaa.. user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes na sadjuuu....

wauu... jst bi tud!user posted image  ampak kr tko mal.. ne po tvoji dieti... user posted image

ti si zihr vedla da te bom jst povabla v jacuzzi a ne!? zato pa hujsas... user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:44

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Natasi a vidva ze dons picita na formulo!?user posted image

jaa danes ponoči ob 2.00 izpred tivolija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:44

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ahaaa.. user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes na sadjuuu....

wauu... jst bi tud!user posted image  ampak kr tko mal.. ne po tvoji dieti... user posted image

ti si zihr vedla da te bom jst povabla v jacuzzi a ne!? zato pa hujsas... user posted image user posted image

ja itak..da bom suhica...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem