cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka 2008 3.del

clock-img

12.09.2008, 09:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No super natasi... dobra sta. Jst ze ne vem kako bi tole ponoc izvedla... user posted image

Midva greva pa ze takoj po sihtu se razvajat v savno pa jacuzzi, pa vecerjico ob sveckah, pa zakonsko pojstlo.... user posted image  jeees, aj kant wejt... user posted image  ups... bubica, sej tebe pa tud kmal peljem!user posted image user posted image  Samo da bo moj moz mel se ta privilegij, da bo se spal z dvajstletnico... ti bos pa ze s 40... user posted image user posted image  a bo problem!?user posted image

Pa glej da ne shujsas prevec... ker pol bom k en balincek zate... user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:54

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

ja baguska mal bo krize to s spanjem ampak ni panike.... bova zmogla user posted image  user posted image  user posted image , vidva bosta imela pa en čudovit vikend, izkoristita ga maksimalno, razvajajta se, crkljajta, ... .v glavnem naj bo vse na full .... bubica te bo pa počakala saj veš da je fejst punca in ji ne bo težko user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

evo, tkole bova... user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:05

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska ali nam skomine delaš user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:06

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

takole pa midva user posted image

user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej je tud gut! samo da midva bova mokra od vode, jacuzije, savne in sexa... vidva pa od svica!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

natasi, ce bos pa kej tacga oblekla, bos pa ti mogoce se zarad cesa drucga svicala... user posted image

user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

evo, zvecer se pa lohk se mal ohladis... user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 12.9.2008 10:15:19 >

clock-img

12.09.2008, 10:13

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

hahah... baguska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... veš da bom pa jaz tkole zgledala bom pa dooolg na bubicini dieti user posted image  user posted image  

drugač pa, mokra bova verjtno od dežja... saj veš dež in midva- zvesti prijatelji user posted image  user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:14

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

še to baguska... kaj a misliš da midva ne bova nič mokra od sexa user posted image  user posted image  ... saj bova eno nočko tam prespala user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:16

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska se bom jaz tkole ohladila za mojega možeka user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:17

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

še to baguska... kaj a misliš da midva ne bova nič mokra od sexa user posted image  user posted image  ... saj bova eno nočko tam prespala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja sej vem... ampak bosta pomoje full utrujena od nocojsne dooolge voznje... user posted image user posted image

nooo, ce se bos pa tkole svicala in hladila, pol pa ni vrag, da ne bosta se zadnje energije iz pet potegnila, za se en dober nocni svic... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 12.9.2008 10:18:34 >

clock-img

12.09.2008, 10:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

bubica pa neki prav, da bo stanovanje strihala... ahm... user posted image

user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:24

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pa ti ne poznaš naju ... a veš kaj se nama je dogajal na pročni dan, pa že dneve prej ... pa ob 7 zjutraj po ohceti sva šla spat.... ampak energijo za poročno noč sva pa imela.. .tako da nama tole v italiji ne uide user posted image  user posted image   user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:25

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ja nekaj pripoveduje po ovinkih ... je tko skrivnostna da vprašanje kaj ima za bregom user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

bubica pa neki prav, da bo stanovanje strihala... ahm... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

12.09.2008, 10:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

no no.. kr dejta si duska.. user posted image user posted image user posted image

ja bubica me je neki vabla da pridem pomagat strihat.. zdej je pa kr poniknila, tko da... nc ne vem.. user posted image

sm pa full hude flete najdla.. mal gledam in firbcam po netu, kaj bi midva nardila, ce bi enkrat nekoc.. mogoce v bliznji prihodnosti, dobila stanovanje.. user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

bubica, tale komb.me je pa nate spomnla.. pa ne vem zakaj mene tok stvari nate spominja.. user posted image

user posted image

clock-img

12.09.2008, 10:48

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

midva bova tudi naslednje leto prebelila stanovanje ker se je v dveh letih tolk dogajal da bo kar nujno .... pa si moram tud mal pogledat dobre kombinacije... midva imava drugače full v oranžnih in rumenih barvah

clock-img

12.09.2008, 11:02

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

bubica, tale komb.me je pa nate spomnla.. pa ne vem zakaj mene tok stvari nate spominja.. user posted image

user posted image

ker bom mela v tej kombinaciji dnevno mogoč...user posted image

clock-img

12.09.2008, 11:03

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

no no.. kr dejta si duska.. user posted image user posted image user posted image

ja bubica me je neki vabla da pridem pomagat strihat.. zdej je pa kr poniknila, tko da... nc ne vem.. user posted image

je mož reku, da ne ve če bi zaupu dvema potrebnima babama pleskanje....zakaj kej ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 11:07

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

je mož reku, da ne ve če bi zaupu dvema potrebnima babama pleskanje....zakaj kej ne???

kot sem rekla... tvoj moz ze ve... user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 11:12

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

je mož reku, da ne ve če bi zaupu dvema potrebnima babama pleskanje....zakaj kej ne???

kot sem rekla... tvoj moz ze ve... user posted image user posted image user posted image

je res premameten...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 11:37

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

o vidve frače .... kakšne imata user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.09.2008, 12:10

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

o vidve frače .... kakšne imata user posted image  user posted image  user posted image

sej se lahk nama pridružiš...več nas bo bolj bo veselo...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem