tko, da zdej tip ne sme imeti denarja, ali mu ne sme biti všeč, ali karkoli...samo, da ga ne bo kupil...
nogo nej si zlom...
jst sm pa dons zjutri ze slisala mojo bubicooooo......

kok mi je polepsala dan......
natasi, vzem kaksno uspavalno, ce te ze zdej tok spanc matra... da ne bos pol na poroki svoji zaspala...
flaska, lepo da sta se mela tok sanjsko lepo... drzim pesti, da cimdlje traja.. pr nama je tud drzala ta atmosfera cca en mesec v zraku, zdej je pa spet vse po starem..
pikovit, a ti si pa glihkar z morja prsla, zdej pa spet sibas??? ja matr... ti si pa tko, kot smo bli vcasih v soli.. k smo mela dva mesca pocitnic...

hudo..
karin, kok pa vas je kej blo na pikniku? a to sta mela samo za frende al kako? ker midva ga mava tud v planu... ampak mam filing tak, k da nam vreme ne bo vec naklonjen... kok sta pa kej dnarja dala in za kok ljudi? no, pa kaj sta sploh stregla? pa pijaco? joj sej vem da sm firbec, ampak tud mene se to caka.. pa se moram mal prpravt..
midva sva tud vcer bla na enmu krstu, potem pa smo mel se piknik... in sva prsla ob 23ih sele domov... pol sva se mogla se mal poigrat... in voila, rezultat dons je: