Teh debat je bilo in bo res neskončno. Vendar so čisto brezvezne, saj eni pač zagovarjajo belo, drugi pa pač črno.
Moti me predvsem to, da se povsod povdarja, da je kajenje škodljivo. Ja, pa kaj ste mislile, da smo kadilke takšni debili, da tega ne vemo, da nismo vsaj nekje tega slišale ali prebrale? Torej je že to ena točka, ki tako ali tako odpade.
Seveda se pojavi vprašanje, zakaj se pa potem kadi? Jaz zase vem, da sem odvisna, in da si v glavi pač nisem razčistila dovolj in da mi je cigareta v nosečnosti pasala še 5-krat bolj kot drugače. In da smo ljudje pač egoistične riti, tudi ni nič novega. Le, da smo eni bolj, drugi pa pač maj egoistični.
In ja, mogoče sem v nosečnosti kadila, ne kadim pa doma, ne kadim z otrokom v naročju, ne kadim v avtu, ne zahajamo v zaprte prostore, kjer se kadi. In kako me razkuri, ko vidim mamico(nosečo) ali pa z majhnim otrokom v avtu-NEKADILKO, njen najdražji partner in najboljši očka, pa fajn vleče v avtu. To pa je potem samo pol tako hudo...
Kakor se vzame...Zame je čisto isti drek.
Ko vidim mame, ki veselo kažejo vozičke in fensi oblekice svojih otrokčkov v centru mesta, kjer je promet tako gost, da komaj čez cesto prideš...In te mame se ne hodijo sprehajat v gozd, v naravo..(kakor mi), ne. Kazanje vozičkov je bolj pomembno in pitje kavice v centru ob glavni cesti je tako fajn... Res, prava sprostitev za mamice in obremenitev za plujčka....
In obe zgoraj našteti stvari sta takšni, ki se jim LAHKO izognete, pa sem jim ne.
Pa še bi lahko naštevala....
GLejte punce...nobena ni "čista"; ene ste pač "čistunke", samo to je razlika. Pa naj gre za cigarete, ali pa kaj drugega. Imeti jajca in stati za stvarmi, ki jih delate, pa je druga pesem.
p.s. Noseča žensko je grdo gledati s čikom v rokah
Kaj pa ne nosečno ali pa moškega? Ta dva pa je lepo gledati? ALi pa mamico s kozarcem v rokah? Ne vidim razlike...res ne..