writing-img

splav

clock-img

12.08.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

do katerega tedna nosečnosti je možnost za splav?user posted image

clock-img

12.08.2008, 20:35

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Mislim, da je možno opraviti splav do 12 tedna nosečnosti. Če se motim naj me kdo popravi.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

12.08.2008, 20:35

clock-img

Anonimen

Možnost za smrt zarodka obstaja do konca nosečnosti.

clock-img

12.08.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

mislim spontani splav.otrok je sicer zaželjen.

clock-img

12.08.2008, 20:38

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mal si se narobe izrazila na začetku..mislim da je možnost tam nekje do treh mesecov

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

12.08.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Odgovorila zgoraj. Ne razmišljaj preveč.

SREČNO!user posted image

clock-img

12.08.2008, 20:52

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

največja nevarnost za ss je bojda do 12 tedna ampak to ne pomeni da pa pol ne more bit kej narobe.... vse pa upamo na najboljše in na te stvari ne mislimouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

Možnost splava je vedno ,.oz, potem pride do odmrtja

clock-img

13.08.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

Če te že zanima, je tako:
- meni se je splav začel v 17. tednu s prvo rahlo krvavitvijo .... in tako naprej, dokler mi v 20. tednu ni odtekla voda (ko ti odteče, je konec, samo ne sme biti tako zgodaj - pri 5tih mesecih si tega ne želiš in je splav že manjši porod z močnimi popadki)
- nekaj je tudi takih, da plod umre kadarkoli v nosečnosti - ko je še v trebuhu (lahko tudi 1 dan pred pdp)
- potem so pa še taki mali splavi, ki jih vsi poznamo (ali kar pade ven ali pa srček neha biti)

clock-img

13.08.2008, 19:53

clock-img

Anonimen

uradno pa se vsem slabo končanim nosečnostim reče splav do 23. tedna, od 24. naprej pa se temu reče porod. Čeprav je to samo terminologija, izid pa je isti. Če že more bit, nej bo pred 12. tednom, potem pa je velika štala, če se kaj zakomplicira.

clock-img

13.08.2008, 20:14

clock-img

strumf

pencil-img

382

Mene pa zanima anonimna kako so ti naredili splav? jaz sem namreč ravno danes ugotovila, da je moji pikici nehal biti srček in grem v petek delat splav. sem v 18. tednu nosečnosti, vendar sem bila tako presenečena in žalostna, da sem pozabila kaj več vprašati.

clock-img

13.08.2008, 20:42

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: strumf

Mene pa zanima anonimna kako so ti naredili splav? jaz sem namreč ravno danes ugotovila, da je moji pikici nehal biti srček in grem v petek delat splav. sem v 18. tednu nosečnosti, vendar sem bila tako presenečena in žalostna, da sem pozabila kaj več vprašati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

13.08.2008, 21:15

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

14.08.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

kaj je razlog da tako pozno neha srček utripat,meni nikol ne bo jasno.
ok razumem do 12 ega tedna sam npr 18, 23,25 teden .zakaj zakaj?????

clock-img

20.07.2010, 14:11

clock-img

sheep

pencil-img

1

Mene pa zanima kako so vam ugotovili, da je bilo kaj narobe? šele na pregledu ali ste same kaj čutile?

clock-img

20.07.2010, 14:23

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 14:32

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo bolečina čim prej minila in da bo naslednjič (ko se bosta spet odločila), vse potekalo tako kot morauser posted image

clock-img

20.07.2010, 14:38

clock-img

Smejka11

pencil-img

123

pozdravljena!!

Jaz ti lahko odgovorim le to: ugotovila sem sama. Nisem več čutila gibov, zato sem poklicala G in sledilo je... Nadaljevanje oz. celo zgodbo si lahko prebereš v temi Mamice malih angelov - koliko nas je na RR.

Pa še to, bila sem v 33. tednu nosečnosti - do tistega usodnega dne je bilo vse b.p.!!!

Drži se!!

:S
Smejka11

clock-img

20.07.2010, 14:41

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Punce, če pokukate v poste uporabnice strumf, boste izvedele, da je zanjo posijalo novo sonce in je ponosna mamica letošnjega marca rojenega fantiča user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sheep
Mene pa zanima kako so vam ugotovili, da je bilo kaj narobe? šele na pregledu ali ste same kaj čutile?

Mojemu sinku je prenehalo biti srce v 20. tednu nosečnosti. Pojma nisem imela, da bi bilo kaj narobe, nobene slutnje, težav, nič, enostavno sem šla na reden pregled h G, kjer utripa ni bilo več najti... Je pa res, da ko dobro pomislim (za otročkovo smrt sem izvedela na petek), sem na sredo pred pregledom čakala v eni vrsti in mi je trebuh vleklo dol, kot bi v njem ležal kamen, ampak sem mislila, da je to od dolgotrajnega stanja, nisem pomislila, da otroček več ne bi bil živ...

Aja, gibov itak še nisem redno vsakodnevno čutila. Bolj vsake 3 dni 1x rahlo brcanje. Je pa zagotovo še v ponedeljek (pred pregledom) mali nežno pobrcal.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.7.2010 14:43:58 >

clock-img

20.07.2010, 14:44

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

smejka, sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prebrala tvojo zgodbo, in imam solze v očeh. ja, človek se včasih kar z razlogom vpraša, zakaj. samo kaj, ko odgovora ni. vsaj meni se tako zdi.
sicer je res, da sama nisem preizkusila tvoje bolečine, čeprav sem sigurna, da hujšega ni.
upam, da bosta tudi vidva imela v bodoče - pač ko bosta pripravljena, lepšo izkušnjo. verjamem, da je še pretežko razmišljat o tem, kaj šele govoriti.

clock-img

20.07.2010, 14:47

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

očitno je veliko primerovuser posted image
veliko preveč...

vsem, ki ste imele to veliko, nesrečno in žalostno preizkušnjo - držite se. tako kot za strumf, bo tudi za vas posijalo sonce. mora! sožalje

clock-img

20.07.2010, 14:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Smejka11user posted image user posted image user posted image zate.

clock-img

20.07.2010, 14:52

clock-img

Smejka11

pencil-img

123

Tudi sama pravim, da bo posijalo sonce... enkrat... a dokler ga ne vidim, ne bom verjela! Žal!!

Hvalauser posted image  za lepe želje!!

lp

Smejka11

clock-img

20.07.2010, 14:53

clock-img

Smejka11

pencil-img

123

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Smejka11user posted image user posted image user posted image zate.

Hvala!! LP

Smejka11

clock-img

21.07.2010, 14:49

clock-img

divans1

pencil-img

2547

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upanje umre zadnje!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem