cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kopalke na plaži

clock-img

13.08.2008, 20:12

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Imam eno tako radovedno vprašanje.
Letos smo bili kar veliko na morju, v različnih krajih hrvaškega primorja, tako v Istri, kot tudi v Dalmaciji. Imamo dveletnika, ki je v morju zelo užival, še posebno na plažah s peskom. Opazila pa sem nekaj - skoraj vsi otroci ali bolje rečeno malčki, pa tudi dojenčki so bili skoraj v 95% v kopalkah. Celo najmanjši so imeli celo plavalne pleničke gor.
Meni to nekak ne gre v račun. user posted image Zdi se mi da se otrok bolje počuti nagec vsaj na plaži na morjuin da se rita lufta, ne pa da ima še tam pleničko. Ne rečem, zadrži kakec, a je to razlog? Naš kot dojenček (prvič smo bili na morju pri dobrih treh mesecih) nikoli ni imel gor te pleničke in nikoli ni kakal v vodi. In letos je bil skoraj povsod edini nagec ali pa mu je družbo delel še kakšen. Otrok pa je bilo povsod veliko, ker smo izbirali take plaže. Malo večji otroci - dve in triletniki pa so bili skoraj vsi v kopalkah. Meni se zdi to zelo nezdravo, da je otrok v mokrih kopalkah, tudi sama jih takoj preoblečem, ampak ne predstavljam si pa tega pri otroku, ki gre v vodo 20x (no mogoče pretiravam, ampak naš je šel) v tistem času, ko smo bili na plaži.
Res sem se vseskozi spraševala, čemu imajo malčki kopalke. Zdaj pa ne vem ali sem jaz čudna, ker niti pomislila nisem, da bi jih sploh kupila, user posted image ali pa obstaja za to kak razlog, ki ga jaz ne poznam.

Verjamem, da malo večji otroci, sploh punčke želijo imeti kopalke, da so podobne odraslim, ampak vsaj tisti do dveh let pa jih po mojem ne zahtevajo sami. Sem pa bila najbolj šokirana, ko se videla eno punčko, po moji oceni je imela doro leto in je imela dvodelne kopalke - hlačke in modrcuser posted image

No kaj pravite? Kakšna so mnenja?

Lep pozdrav, Lara

< Sporočilo je popravil Lara28 -- 13.8.2008 20:14:45 >

clock-img

13.08.2008, 20:28

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Naša dvoletnica je bila nagica, 4 in 6 - pa odvisno od počutja. Aja, pri nas se preoblačimo in niso v mokrih kopalkah

clock-img

13.08.2008, 20:28

clock-img

Anonimen

Na javni plazi je vedno v kopalkah.

Meni so otroci brez kopalk user posted image .

clock-img

13.08.2008, 20:52

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Na javni plazi je vedno v kopalkah.

Meni so otroci brez kopalk user posted image .

enako

a te nič ne skrbi da bi ga kdo snemal??

a niso lansko leto še pri nas dobil enga k je na plaži mačke snemal??user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

13.08.2008, 21:12

clock-img

blak

pencil-img

660

Naš ima 2 leti pa pol in je v kopalkah, ker:
- ima fazo, ko bi se non stop nekaj z lulkom igral, tikal...
- se vsede  povsod (pesek, kamenčki) in ga kopalke malo zaščitijo
- mi je nekako lepše, če ima kopalke.

clock-img

13.08.2008, 21:14

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Naš triletnik je bil tudi v kopalkah. Se mi zdi na javnih plažah kar prav tako...user posted image
V mokrih kopalkah pa tudi moj ni, ker ko pridemo iz vode, ga preoblečem v suhe.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

13.08.2008, 21:15

clock-img

glen

pencil-img

1870

naša 4 letnica jih ima zmeraj.
1. zaradi higiene,ker ko se otrok igra v peskovniku že s kopalkami pesek zleze pod kopalke,da negovorimo kako je če kopalk ni
2. pedofili(žal ampak resnično)
3. pa tudi sama noče ker so vsi njeni prijatli v kopalkah(smo na morju doma)
Me pa nemoti če vidim ostale otroke brez,vsak se po svoje odloči.

clock-img

13.08.2008, 21:18

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Tudi meni je lepše, če ne opleta vsepovsod z lulekom, sploh ko si ga nonstop menca, ko ga ima na svobodi ... user posted image
Tudi zaradi higiene, ker plaža ni ravno brezmadežno čista, mali pa seda na tla, kjer mu pač paše. Mu pa mokre kopalke preoblečem, ko pride iz vode.

Mogoče sem čudna, ampak meni otroci (sploh malo večji) brez kopalk neokusno izgledajo. Pa na plaži še nekako gre, na bazenu mi je pa user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

13.08.2008, 21:18

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

1. zaradi higiene,ker ko se otrok igra v peskovniku že s kopalkami pesek zleze pod kopalke,da negovorimo kako je če kopalk ni
2. pedofili(žal ampak resnično)

Se podpišem.
Ne maram nagih otrok ki skačejo naokrog.

clock-img

13.08.2008, 21:19

clock-img

glen

pencil-img

1870

Aja pa kopalke ko pridemo iz vode zmeraj preoblečemo jih ima ene 4-5,sej se da lušne kopalke dobit že za zelo mali denar.

ko je bila mama smo imeli kopalne pleničke,pol pa od 2 leta dalje kopalke

clock-img

13.08.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

Aja pa kopalke ko pridemo iz vode zmeraj preoblečemo

Enako.

clock-img

13.08.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

Ne maram nagih otrok ki skačejo naokrog.

Sem mislila, da sem edina.

clock-img

13.08.2008, 21:36

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Nageci so in bodo še nekaj časa ostali. Nimam predsodkov. Snemajo mi jih pa lahko tudi doma za hišo. Ne vidim razloga za kopalke?!? user posted image user posted image user posted image  

Gospa sem.

clock-img

13.08.2008, 21:49

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša je naga, imamo pa tudi kopalke, bolj za afnat kot kaj drugega.

clock-img

13.08.2008, 21:52

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

tudi doma za hišo

Tudi doma za hišo ne bi nag skakal. Če bi imeli hišo in prostor za skakat user posted image .

clock-img

13.08.2008, 21:54

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Jst bi dala kopalke gor otroku edin zarad peska, da ne bi lezu tam, kamor ni treba...pa zarad higiene mogoče...
Pedofili so mahnjeni na oblečene in slečene otroke, tako da s tem se ne ukvarjam preveč...
Mi je pa ful tuja misel na to, da bi mi bilo otrokovo golo telo grdo...Hodim na nudistično plažo in ves dopust gledam gol telesa in mi še od odraslih telesa niso grda, kaj šele otroška...

clock-img

13.08.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

Mi je pa ful tuja misel na to, da bi mi bilo otrokovo golo telo grdo...Hodim na nudistično plažo in ves dopust gledam gol telesa

Na nudisticni plazi je v redu, saj je namenjena kopanju brez kopalk.

Javna nenudisticna pa ni.
Na bazenu mi je pa sploh grdo.

clock-img

13.08.2008, 21:58

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mi je pa ful tuja misel na to, da bi mi bilo otrokovo golo telo grdo...Hodim na nudistično plažo in ves dopust gledam gol telesa in mi še od odraslih telesa niso grda, kaj šele otroška

Kdo pa govori o nudistični plaži?

clock-img

13.08.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

Zdi se mi da se otrok bolje počuti nagec vsaj na plaži na morjuin da se rita lufta, ne pa da ima še tam pleničko. Ne rečem, zadrži kakec, a je to razlog?

A doma v stanovanju pa ne more biti nagec user posted image

clock-img

13.08.2008, 22:01

clock-img

picola1

pencil-img

2009

no, ja...meni je še vedno vseeno...nudistična ali nenudistična...

clock-img

13.08.2008, 22:03

clock-img

picola1

pencil-img

2009

No..preden se spet skregamo, dejmo pač razčistit nekaj: nekomu so otrokova gola telesa neokusna, nekoga drugega ne motijo. End of story...lepota je pač v očeh opazovalca, kot pravi mič v svojem podpisu...

clock-img

13.08.2008, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2008, 22:05

clock-img

Anonimen

no, ja...meni je še vedno vseeno...nudistična ali nenudistična...

Ne, ni vseeno.

Doma je moj otrok gol, ko mu tako pase.
Ko bom prisla k tebi na obisk, bo tudi, ce mu bo tako pasalo.

clock-img

13.08.2008, 22:06

clock-img

Anonimen

Mič, si to res ti napisala

Da.
Na javni plazi mi je to grdo. Tega nisem precizirala.

clock-img

13.08.2008, 22:10

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

zadrži kakec, a je to razlog?

Pa saj kopalke tudi zadržijo kakec. Če ni ravno driska.

Meni pač to ni všeč in zato ima moj otrok kopalke gor. Drugi nagi otroki pa niso moja stvar. Razen če mi se z njegovo nago ritjo vsede na brisačo, npr. tudi to sem že doživela.

Mene bi bolj zmotila trditev, da so kateri nagi otroci všeč, kot pa da niso.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 13.8.2008 22:11:16 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem