IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Catja s to kilažo se ne obremenjevat vsak P ma svoje muhe sam obremenjuje te po nepotrebnem s tem,sej mali ni tko mal težek,če ste pa drugi suhci valda ne more bit on pa k bomba.Kako si kej po tko pestrih in težkih dneh,ki jih imaš za sabo?
AC sem pa zadnč nov dobila pa je rekla da je to njihova dobra volja sem jo napizdile ko
kva se pa gre baba ****nena da mi že reklamiran AC proda in nč ne pove.Pol mi je pa naštevala kam vse lahko grem po drug isti AC pa se se stegotila da ne grem nikamor k itak bi blo vse zaprt in sem doplačala 30 evrov za 401-ko in šla.Vem da v ta BC ne stopm več k take neodgovornosti nisem pričakovala, mislm k da je to ena igračka ne pa naprava ki mojmu otročku rešuje življenje.Na konc sem ji rekla da če bi blo s tamalo kej narobe bi letele glave k bi šla do konca.Sej mi je že za zdaj mal žal k nisem bolj zapizdila za kak popust sam če povem po resnic sem samo hitela nazaj k mali da pozabm na to svinjarijo in se potolažm ob njenem nasmešku
Hvala, katy, sej po vsakem dežju sonce posije
Kako pa Lara? A je še imela kake zastoje dihanja po tistem, ko sta bili v bolnišnici? Jaz moram rečt, da odkar se držimo teh antirefluksnih ukrepov, je veliko boljše. Edin jokat ga ne smem pustit predolgo, ker se začne kar davit. Včeraj je imel spet eno tako sceno, sem ga dvignila, da je prišel sploh do sape, potem pa zbruhal, kar je imel v želodčku
Tole z AC bi pa jaz tudi znorela na tvojem mestu. Sva se z mojim pred nakupom pogovarjala, katerga vzet, baby sense ali AC. Pa je rekel, da valjda tistga, ki je dražji. Češ je že boljši. Pa sem rekla, da razlike ne sme bit, ker če en ali drug samo 1x zatajita, je prepozno.
Grozno, da si naletela na tako šlamparijo. Jaz sem ga naročila direktno od uvoznika, pa še 10% popusta sem dobila za najnovejši model.