writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 2.del

clock-img

17.10.2008, 14:07

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

No da ne bom kr neki v tri krasne pisala... kar se uspavanja tiče, je men to, da ga pustiš v postlci in zaspi čist neki nemogočega. Zadnjič sem se spravljala na vozičkanje in je bil Žan že precej zaspan, tko da sem ga oblekla in odložila v postlco, medtem sm pa js še neki stvari zrihtala. In cel ta čas se je tolk drl, da je komaj dihaluser posted image . Kar pomeni, da tud če bi ga pustila z namenom da zaspi noter, ne bi šlo, ker je jokal kot da bi ga iz kože dajali.
Dojenje ga sicer občasno uspava, ampak sedaj deluje samo še ponoči. Čez dan ga pa včasih uspavam tko, da se uležem zraven njega in mu pojem (ampak more bit res ful zaspan), drugač pa nošenje dokler se mu ne začne dremat, pol ga pa še budnega odložim v postlco pa zaspi.
Zvečer pa HB kopanje, dojenje, duda in v postlco - takrat pa zaleže user posted image . No da vidim, če smo že kej bližje 200.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

17.10.2008, 14:08

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

JEEEEEE evo nas user posted image user posted image ! A gremo na naslednjega?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

17.10.2008, 14:08

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

No, katera bo obrnila stran??

clock-img

17.10.2008, 14:09

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

user posted image , Naty* user posted image

Ko boš odprla tretji del, ne pozabi na ikonco s palcem navzgor pri temi!!!

clock-img

17.10.2008, 14:18

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

evo grem uredit user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem