IZVIRNO SPOROČILO: jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
naša je tud taka. ampak jaz sem vztrajna. jaz jo po novem dam v posteljico in grem stran. pa rabi kar skoraj pol ure,da zaspi. nekaj časa joka, nekaj časa se igra.. ko slišim, da vrže dudo ven, ji jo grem dat potiho nazaj v usta. pa malo jo polupčkam. ker drugače ne gre.. meni se je do sedaj trgalo. skos sitna, cele dneve bi se samo nosila. in zdaj imam dovolj. od začetka sme jo navajala spat žez dan, tako da sem se k njej ulegla in se je igrala z mojimi lasmi. potem pa ji ni bilo več ok, ker me je imela zraven in je kar sitnarla.. zdaj jo običajno dam v posteljico, razen če grem tudi sama spat. bolj da greš stran in jo pustiš, ker če si zraven čuti in ve, da te bo prisilila, da jo vzameš v naročje. verjemi, so že tako prebrisani tili naši sončki in vedo.
jst nimam srca da ga pustim jokat, ko me kliče, pa naj gre za izkoriščanje ali ne... berem knjigo otropko spanje, brez joka v sanje, da vidim če bo kaj pametnih nasvetov.
jaz ga tud nisem imela. verjemi. saj jo skos crkljam.. ampak ko vidim kako je pridna in luštna, ko je naspana, jo pa kar pustim malo jokcat. ampak naša ne joka pol ure skup. malo pojokca, malo se igra.. verjetno bi blo drugače, če bi jokala histerično pol ure.
vesela sem, da sem jo začela dajat spat. prej sm jo skos samo nosila, pa upala da zaspi..in je zelo poredko, pa še to, ko je bla že čisto na koncu. prav je, da se nauči reda. če pa ve, da ga boš v vsakem primeru vzel v naročje.. pa še trmaste nature

. vsaka po svoje. moja mami tud ne zdrži, da dojenček joka. zato pa sem taka razvajenka mamina

.