Dobro jutro
Jaz sem bila danes že terenska. Ponavadi zjutraj ati vozi Jana v vrtec, no, danes sem ga jaz. Se je blo kar fajn mal zbistrit, čeprav je precej toplo jutro
Da ne pozabim; čestitke vsem štirimesečnikom: Galu, Brini, pa včeraj Zali in predvčerajšnjim Alji
Predvčerajšnjim sem bla na enem seminarju, čista zguba časa in denarja
Včeraj pa se je naša babica ponudila pazit Marka, da sva z Janom lahko šla mal na Piko. Pa zgleda, da imam samo jaz tako čudnega otroka -> pridem po njega v vrtec, pa pravi, da ne gre na Piko, da on bi bil pa kar doma
No, po daljšem pregovarjanju sva le šla, tam pa nič, ne bi šel v delavnice, ne bi to ne bi ono, edin palačinka je palila, pa taborniki so mu bili zanimivi (zarad tabornega ognja) in to je to. Nazaj grede naju je pobasal ati in sta oba pristala pod kosilnico. Skrajni čas
Marki ma pa novo foro; ko hoče vzbudit pozornost, začne tako na kratko pokašljevati in ko ga le pogledaš, se ful prisrčno nasmeji. Sem skoraj do enih zjutraj brala knjigo in opazla, da očitno vsi v familiji radi čvekamo tudi v spanju
Je imel mali pravi monolog.
špelin@; glede dedovanja. Težko rečt, kaj bi naredila na tvojem mestu. Pri nas se HB niti ne bomo imeli kaj dost za bost okol dediščine, niti mi ni o tem za razmišljat. Je pa dejstvo, da ti pripada ravno tako kot tvojemu polbratu, verjetno gre samo za oviro v tvoji glavi, ker pač nikoli nisi imela stikov s svojim očetom.
Naty; tvoje zgodbe z mamo nisem zasledila, si pa ne morem predstavljat, kako se počutiš kot otrok, ki ga je zapustila lastna mati
Očete še nekako razumem oz. tudi ne, da lahko pa mati naredi kaj takega....
Kodrana; sem pokukala slikce, ki jih imaš pod nickom
Čudovite!
Aurora; a ti pa spet o hrani
Jaz si grem tud zdej nardit en zeloooo nezdrav zajtrk -> ham&eggs. Dokler mali spi. Zadnje čase ugotavljamo, da ne glede na to, da ga porihtam/nahranim preden gremo mi h kosilu npr., on vklopi ravno takrat sireno. Kot da bi vohal