IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Ja morm rečt, da kr gre
. Sicer je mal zaj..., ko so pri nas doma jedl prebranac, js sm mogla pa sam makarone, brez kake omake, ampak sm preživela. Pa včasih mi ful kej sladkega zapaše (MILKA S CELIMI LEŠNIKI!!!!!!) al pa bela kava s smetano, pa ne smem. Ampak glede na rezultate, bom definitivno vztrajala
!
Ojoj,to more bit pa kr hudo.Sam sej tako kot praviš,glede na razultate se splača.
Katy

da se čimprej pozdraviš.
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Vprašanje za tiste, ki ste že dobile
: ko jo dobite, ali imate občutek, da vas dol tišči? Po prvem porodu, ko sem imela c.r. nisem imela nobenih problemov, sedaj me pa vsakič dol vleče in se moram kar dol usesti,ker mislim, da me bo kar raztrgalo
Pri meni je isto kot pred

,tako da ne vem zakaj se ti to dogaja. Upam da mine.
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Nevem kaj je danes z Galom, kar naprej je jokast. Na vse sem že poštudirala, kaj novega ni jedel, v bistvu ni danes nič GH jedel, previt je, nahranjen tudi, prespal si je in on še kar joče, na trenutke je tiho in potem spet. Sam ne gre za kričeč jok, bolj za užaljeni, tak mi je hudo.
Ob 19. uri je zaspal in se je zdajle v sanjah jokal
, sem ga dvignala in ga stisnala k sebi in se je pomiril in nazaj zaspal. A so to zobje al kaj? Vročine nima.
Gaja se tud velikokrat zajoka v spanju. Mogoče pa kej sanjajo.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
A še nekaj, sem mislila, da bi k naši extra tabeli dodale še slikco
. Svojo bom pripopala, za ostale pa rabim dovoljenje. Tilči, jana, nina, aurora, naty....bi lahko kopirala kar iz avtarja. Kaj pravite?
O super ideja. Ja sevede lahko

. No in kdaj prideta z Aljo v naše rovte? Sm že vprašala pa nč odgovora
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Kakšno velikost plenice nosijo vaši
sedaj? za ponoči sem mu danes že dala 4, ker je bil vsako jutro čisto moker,za čez dan pa imam še en paket 3 za porabit, potem grem pa tudi na 4
Tilči naša je bl mejčkena tko da bomo še kr neki časa na trojki. Sm pa dons prvič probala pamperske,mi jih je ena pribesla in sm čist nezadovoljna z njimi. Nimajo elastičnih trakov,ful so nizke,pa še premočile so mi

. Bomo kr na DM-ovih ostal.
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka
nina7, sem letnik 79, ko te srečam v Kamniku te pocukam za rokav
No ti me kr dej. A si bla pol mogoče od Samota sošolka k sta isti letnik?
Grem si zdej glavo posušit pa pridm verjetn nazaj.Papa