Dan!
Mi smo se naspali, vstali pred dobro uro in je Gal ponvno zaspal. Bomo videli kako dolgo
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Kakšno velikost plenice nosijo vaši
sedaj? za ponoči sem mu danes že dala 4, ker je bil vsako jutro čisto moker,za čez dan pa imam še en paket 3 za porabit, potem grem pa tudi na 4
Mi imamo pol paketa 3 še za porabit, potem pa tudi prešaltamo na 4, ker je ponoči ob strani velikokrat moker. Pa itak imamo že čez 7 kil
Kanka tudi meni sedaj po porodu lasje nenormalno izpadajo in še dobro, da imam tako goste, ker bi sicer postala kar pleško. Upam, da ta faza čimprej mine.
Sesil saj tudi pri nas je ura dnevnega spanja zelo zelo redka,se pa tu pa tam le zgodi.
Katy tudi naš da rito na trebuščku velikokrat v zrak, kot da bo hotel nekam plezati.Je prav zanimiv

Jaz sem tudi za čvek. A se zapeljete do našega Prekmurja?
Naty

za jedca Žana. To bi bilo pa zanimivo videti v živo.

Pa lepo slikco imaš. Glede nočnega dojenja pa sem tudi jaz že razmišljala, če je res ta prava lakota ali le crkljanje.

Gal sicer kar poje nekaj, če je pa res tako zelo lačen pa ne vem. Pa upajmo, da bodo ob GH spremenili tudi to navado.
SS mi imao tudi sončka

A ti ga malce pošljem?
Aurora zdaj si me spomnila, da imam tudi jaz eno goro likanja, ampak jaz pa raje čepim na RR-ji.

Pa

za kakanje. Po 2. dozi rotavirusa pa mi sedaj tudi kakamo vsak dan in to kar dvakrat. A vaš ati tudi tako zelo smrči?

Joj to smrčanje. Jaz sem že tudi razmišljala, da bi ga kdaj poslala kar v dnevno, pa si potem premislim, ker mi je pa itak ponoči tudi v pomoč, ko mi prinese Gala v posteljo
Edinaos

za moževo letenje, ki se je v redu končalo. Jaz sem šla pred dvema letoma letet z akrobatskim letalom in sem tudi zelooooooooooo uživala vseh tistih vratolomnih akrobacijah.
Naš Gal pa je včeraj poleg bonov za BC dobil družbo svoji
ani banani in ima sedaj tudi
ančo pomarančo (Tiny love).
Špelin@ upam, da kmalu ozdravite. Tudi mi imamo še kar zabasan nosek in občasno tudi pokašljujemo. Mah je hudo gledat te naše revčke z zamašenimi noski
Zalazoya tudi mi se uspavamo ob dojki ali pa ga po hranjenju še nekaj časa nosimo. Ma se ne bom sekirala zaradi tega pa naj pravi kdorkoli kar hoče. Dude noče tako, da ga uspavamo pač na tak način. Glavno, da smo zdravi.
Ej tole z albumi pa je znanstvena fantastika

Jaz se ne znajdem.