Jutro!
Evo en
za vse mamice
. Mi smo mel spet prespano noč (no pri nas dojenje ob 00.30 pa 4.30 pomeni prespano noč
)
. No tkole... grem cunje pobrat dokler mali gleda risanko
.
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
kak so dobre fotke, čuj sam Anja pa prov pokaže ALji nej ne peca Žana
Pa Naty a tvoj Žan spi na trebuhu, našmu še to ne rata, se kr gor dviguje.
Žan spi na trebuhu sam če se obrne, ko že napol spi. Če ga dam pa budnega pa no way, ker ma tud kr glavo gor pol

. Včasih se potem zbudi sred noči na trebuhu pa začne stokat, ker se mu očitno ne da tko bit.
barbaw ja probala z dudo. Pomaga včasih, vedno pa ne. Recimo ob pol enih pa pol petih ma zdej uro za jesti in takrat se lahko na glavo postavim, pa ne pomaga nič druzga ko ziza.
Bogi Jaka... upam, da bo hitro prebolel tole pomanjkanje pozornosti, sej je kr hudo za večje škratke

.
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
In potem, ko jo moj
prevzame, grem npr. posesat stanovanje, ali pomiti, pospraviti, dati prat,... pa je že takoj ura 20.00, ko jo počasi že gremo kopat - in evo, koliko je ura, ko je okopana, pojedla, postriženi nohti...
kaj delam narobe? kako vam uspe
Dvomim, da je pri otrocih lahko kaj narobe al pa prav... Vsak pač naredi po svoje. Žan je recimo zdele na odejici na tleh, se neki plazi tam naokrod in sm priletela mal na forum. Ko kuham, dajem prat, obešam je pa z mano v ležalniku in se js pogovarjam z njim al pa mu pojem, pa frise zraven pokam, da mu ni dolgčas. Zvečer se pa spravimo kopat, jest in te stvari okrog pol osmih, da gre ob osmih spat in mava midva mal free cajta.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Ko ga ni sem jezna, ko pa je pa še bolj, ker ne izpolni mojih pričakovanj. Ma komaj čakam, da grem v službo, potem mu bom pa vračala na obroke. Majhne , sladke in nepredvidljive. Danes me je tako razkuril
Sploh ne bom komentirala

... najbolj podpišem tisto o neizpolnjevanju pričakovanj.
kasso a prideš kej v Logatec? Lahko bi prišla zdej ko bo majski čvek

. Drugač bom js kej prišla v Postojno, preden bo sneg...
Kolk je pa kej kandidatk za čvek v Logatcu?
edina a si kej razmišljala kje? Navigator?
A boš dons mogoče uspela pridet na kofetek... sej ti ga bom naredila z alpskim mlekom

!