joj punce že cel dan poskušam pokomentirat. pa mi ne uspe. že čist cel dan je mala sitna. in to zelo. se mi zdi, da jezdaj še slabše, ko smo menjali mleko-ja tako zanič, da ej še meni slabo. pa imam občutek,da jo dlesni srbijo za znoret.
meni se pa tud meša. namreč dobila sme el. varuško za darilo in ni dobro delala. so mi jo dali popravit. sme 1mesec čakala, da so mi povedali, da se je ne da popravit in da lahko vzamem novo. in vzamem novo in ta spet ne dela. ma sej ne moreš verjet. obup. zdaj bom menda dobila kar denar..
križ me boli, da ni za opisat. že tako imam kronične probleme. pred menstruacijo se vse skup še posalbša. in sem res boga.
katy želim ti čim prejšnje okrevanje.
evo, sem že zjutraj pisal post in mi ni uspelo vsega pokomentirat.. nekaj je pa le..
včeraj ste se pogovarjale o oblačenju in dretju. naša zna bit precej živčna. sploh, če je zaspana. pri slinčku in kapi pa je skoraj vedno rom pom pom.
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka
pa imamo tako pričakovni sonček. In sedaj ko bi šla lahko ven, je tamala zaspala.
A mi lahko poveste, tiste, ki imate otročke na flaški, na koliko časa hrante svoje otroke in koliko ml znaša obrok.
naša je kukr se ji zahoče. ponavadi jemo na 3-4 ure po 120ml vode in 4merice praha=140ml. tudi ponoči jemo 2-3x. danes je recimo pojedla 140ml prvo rundo, potem 90ml in potem 90ml. je pa naša do endavnega pojedla zelo malo. največ 100ml. na obrok tudi 60ml.. ampak se je redila odlično.
včeraj smo se tehtali in ima princesa točno 7kg. ni čudno, da mami križ boli za znoret.
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Pa še nekaj vam ne smem pozabiti povedati: sem ravnokar klicala našo P oz. med. sestro v ambulanti in sem kar direkt vprašala, kako je zdaj s tem nadomeščanjem in če misli iti zdravnica v penzijo. Pa je sestri malo zaprlo sapo, nato pa mi je pojasnila, da P zdaj ne razmišlja več o penziji, ker pediatrov v naših krajih skoraj ni in bo normalno delala naprej. Samo izjemoma (LD ali bolniška) bo imela koga za nadomeščat. Tako da zaenkrat ostajamo pri njej Gregorja so naročili za ob 18:15 - danes je spet že 4x kakal , revež pa tudi močno kašlja in je res bogi
špelin bravo za P. žal mi je Gregija. je pa revček skos nekaj bolčkan. naj se čim prej pozdravi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
kodrana, zelo lepe fotke Kako je Tara že velika punca Tebi se pa sploh ne vidi, da si bila noseča, si ti mogoče ful shujšala??
ja, jst sm na svoji predporodni teži. zarad depre sem bila že v manj kot mesecu dni po porodu na stari teži.