Jutro!
No mi smo že od 6.00 pokonci, kar ne bi blo nič groznega, če se ne bi od dveh naprej dojila na eno uro. Čist sm
... Nimam pojma a je kaj kar sem pojedla, al zobki, al polna luna. Celo noč se je premetaval in stokal pa se hotel dojit.
Bom kr na splošno mal pokomentirala...
večerno spanje - Žan gre spat od pol osmih do osmih enkrat. Je pa velikokrat že ob pol sedmih tolk tečen, da bi ga najrajš že takrat skopala in dala spat, sam bi se verjetno kmal zbudil. Drugač je pa pri nas spanje načeloma od 20.00 do 7.00 (z n-zbujanji), potem ob 10.00 za urco in pol do dveh urc in pol, pol okrog dveh za pol ali uro, pa če mam srečo še okrog šestih za pol urce, potem lažje preživimo do osmih.
jok pri drugih ljudeh - ne pri nas tega ni, Žan se celo stisne k vsakemu, ki ga ma v naročju
. Ampak bo verjetno prišlo obdobje, ko bo tud pri nas tko.
jana evo dons bojo tud men bradavice odpadle, tolk bolijo
.
Žan ma pa zdej obdobje "bobnanja". Al z rokicama tolče po stvareh, al pa še bolš z ropotuljico, da še bolj ropota. In ponoči ob pol enajstih, se je vklopil zvok na angelcareu, pa razmišljam, kaj so ti zvoki...eno ropotanje
. Pridem v njegovo sobico, on pa leži počez v postelci, čist zvit, tolče z rokico po stranici postlce in se mi smeji
.
Eno vprašanje za tiste, ki ste že dale otročkom kaj od GH. Js sm včeri dala kuhan in pretlačen korenček, ampak skoraj samo za vzorec, da vidim, kako mu bo šlo. No in zdele je mel v plenici poleg običajnega kakca, še dve kepici bolj trdega (ma ne glih trdega no...). In v tistem običajnem kakcu, so bili še delčki korenčka, skoraj taki, kot so šli not. A je to normalno?
Mogoče ga je pa zato matralo ponoči... pa sej hudiča menda ne more bit na korenček alergičen???!!!!