IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Daj mi povej kako zgleda driska in ne driska pri doječem otroku? Gal ima vedno tekoče blato?
Tako, da je pokakan vsaj 10x v enem dnevu. Ker nasi dojeni otroci imajo normalno tekoce blato.
tally: Moj Omar redno je ze vec kot mesec samo od 80 do 110ml na obrok. Jaz mu pac veckrat dam za jest cez dan, nic ne cakam da kaze znake lakote...
Tako da je na 2 ure, razen kadar spi pa se potem zamakne.
Sem pa opazila, da ce ga cez dan natankam da poje tam skupno vec kot 700ml mi potem celo noc spi, ce pa poje manj se enkrat ponoci zbudi.
Po normah bi mogel pa pojesti 1liter na dan, toda zdravnica tukaj je rekla da krasno napreduje in, da ima pac dober izkoristek...
Zelela sem povedat, da ce dobro napreduje te nima kaj skrbet.
Jana: Tvoj Nejc je pa ze pravi korenjak...po slikci sodim. Nas Omar je proti tvojemu Nejcu se cisti dojencek...

Sem ze pozabila koliko se en mesec pozna...
Estrella: Lepo da sta z P koncno nasla resitev za tvojo Aljo. Mogoce bo pa po zlici raje jedla ker je le manjsi napor kot pa zizat. Glavno da bo zacela jest.
Hijenca: Palicni mesalnik baje unici veliko vitaminov in mineralov. Sploh pa veliko vitamonov kot naprimer C se unici ze ob stiku z kovino. Zato svetujejo pasiranje z plasticnim ali steklenim ribeznom. Lahko pa si pomagas z plasticno zlico.
Zanima pa me kako ti je knjiga koristila? Ga sedaj razumes?

Ker jaz sem ze rekla da bi ob porocnem listu morala dobiti se navodila za uporabo - moza namrec in seveda obratno.
Glede daril, moj vedno kupuje prakticna darila kot oblacila in pa sedaj mi je naprimer za roj. dan podaril uro-srebrno.
Drugace pa razbijam glavo: kaj pa je romanticno darilo?? A s tem imas v mislih masazo pa toplice ali kaj??
SS: Jaz imam elektronsko varusko od Tomy-ja sam ne vem katere vrste je? Sam ce ti povem po pravici jo tud nimam pogruntane.. Men jo je tista od katere sem kupila nastimala in jaz samo uklopim in dela.
Spelin@: Se strinjam glede barve na RR - katastrofa. Za tvojega mozija

ker je res en tak fejst decko.
Odgovor na odkrito vprasanje pa :
Da. Da, ker si njegov otrok in ti pripada nekaj po ocetu pa ali ga videla kdaj ali pa ne....
Da, ker ti pripada in ni vec kaj za povedat!!! Hijenca: Res je da niso deci vsega krivi, toda Spelin@ je ze dolgo polnoletna in ce bi mu bilo kaj za njo bi jo lahko poiskal pa po njenem 18 letu. Govorim tako na pamet, recimo, da ni imel stikov zaradi druge partnerke...Ce bi jih hotel imeti bi jih imel in to ko je Spelin@ mal zrasla, saj una se vedela ne bi in ce bi bil koker kej srcnega cloveka bi ji sem in tja kaj primaknil, saj je vendar njegova kri . Otrok ni kriv ce se starsi ne razumejo.
Spelin@: Se to tud ce te ni dal v oporoko, zahtevaj nujni delez, ker ti pripada. Ce je pol brat tak fejst decko bo itak vedel, da je to edino prav in ti bo sam ponudil.
Estrella: ce ga bos kastrirala, bo tvoj problem glede zascite resen.
zdej pa potrdi da ne bo spet we are sorry....pa pol naprej.