IZVIRNO SPOROČILO: dadd0
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Skratka da ne bi zdaj opisovala na dolgo in široko smo nek srednji sloj... za oči slovenca pa smo prej revni kot kaj drugega.
Za povprečnega Slovenca ni reven tisti ki zmore plačati 3 krat na leto letalske vozovnice na relaciji Egipt - Slovenija - Egipt. Razen tega kardinali niso v nobenem primeru revni, pa tudi ne spadaju v srednji sloj. Pa tudi tisti ne, ki so na isti ravni kot kardinali.
Ko si bom lahko jaz privoščila trikat na leto vozovnico za Slovenijo se bom res smatrala že kaj več kot revnim...
A katerem kardinalu je govora pa ne vem pa ne morem komentirat...jaz nobenega razen Rodeta ne poznam pa še njega ne osebno, je pa res, da niso revni...za spremembo od muslimanskih verskih oseb,recimo na isti ravni ki naprimer v Egiptu prejemajo državno plačo...
Moj tast je bil na podobnem položaju če bi primerjali islam in RKC pa si je mogel kar sam zaslužiti za to da ni bil zelo reven. Učil je, bil je profesor in pa pisal je knjige...
Kar samo pa mu ni nič padalo v "puščico" ,ker jo niti ne uporabljajo...
Tudi obredov, ki bi jih mastno kasiral nimamo muslimani...Naprimer da bi računal ne vem koliko eurov mislim da je 30, naj me popravi,če kdo ve za mašo.
30 evrov samo zato, da pri nekem obredu v sekundi izgovori eno ime...za bruhat res.
Tako da raje se ne bi spuščala v primerjavo, ker je ni. In se tudi ne mislim, ker ne mislim žaliti tistih ,ki so katoliki in jim RKC nekaj pomeni...