IZVIRNO SPOROČILO: ****
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Glede svakinj pa me zanima kakšno življenje živita oz. kakšno bo njuno bodoče življenje glede na to, da bosta družinsko premoženje podedovala brata.
Od kje ti ta ideja???
Sama je napisala. Družina ima dva hotela. Enega je podedoval sin, ko se je poročil, torej njen mož, drugi hotel čaka na drugega sina, ko se vrne s Pariza.
Ergo?
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Samo, moram priznat (ceprav nerada
), da se je bumerang v tej debati pokazala kot spreten in kultiviran sogovornik
.
Eh, Mič, meni je čisto kristalno jasno, da name gledaš s predsodkom, da ne napišem ravno, da me ne maraš (kot tudi Mišek), ampak meni je to gladkomalo vseeno. Nikoli se ne bom s kom strinjala samo zato, ker se mi zdi fajn kot oseba, in obratno - bom napisala točno to in tako kot mislim. Mislim pa veliko in pogosto.
Pa se mi zdi, da nisem edina, ki ima tukaj oster jezik. Če se to nanaša na "kultiviranost". In če ima kdo oster jezik in je po naravi kritičen do stvari, še ne pomeni, da je nekultiviran.
Zdaj pa upam, da se bo debata vrnila nazaj na temo in da se cien še kaj oglasi in odgovori na naša vprašanja ali pa vsaj še kaj napiše iz svojega življenja.
Moram pa tudi jaz malo poguglat in pogledat, kje živi, ampak zdaj moram baje v službo.