Nekaj časa nisem bila na mailu in se je odgovorov resnično nabralo. Hvala
! Zaenkrat bova vzela manjši kredit ter si lepo sproti beležila mesečno porabo, da do spomladi vidiva, kako sva se v teh nekaj mesecih znašla. Spomladi, ko se bo pa resnično treba odločiti, kako do konca izpelajti zadevo, bova tako približno že vedela, če nam 1700 zadostuje. Če ne, bova prodala stanovanje, ker se strinjam z vami, da se za nobeno stanovanje ni vredno odrekati življenju sedaj.
Kar se avtomobilov tiče, nista na obroke, plačala sva ju s privarčevanim denarjem. Je pa res, da avtomobili ogromno stanejo, predvsem njihovo zavarovanje. Zato imava en večji, družinski in en manjši.
Predvsem pa resnično želim vsem tistim, ki pravite, da znate čarati, da vam tega ne bi bilo več treba. Da bi lahko šli v trgovino, brez omejitve, koliko lahko največ zapravite za čisto enostavne stvari. Pa seveda na dopust! Ko sem kot otrok bila v taki situaciji, sem si vedno želela le, da bi lahko šla z mamo v trgovino, brez omejitev v smislu: ne za sadje pa ta teden nimamo več
Sicer so se stvari kasneje tudi nam zasukale na bolje, vendar so se mi pa ta leta za vedno zelo vtisnila v spomin. Je pa po drugi strani to bila odlična motivacija za učenje, da sem doštudirala in sedaj lahko opravljam delo, ki me veseli in je tudi spodobno plačano.
Lep pozdrav!