writing-img

A se že lahko beremo?

clock-img

06.03.2005, 19:06

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hej Anitka, pa ti pa res uživaš:) Sej je prav.
Pri nas smo tudi začeli:sloncek::sloncek::sloncek:
Končno:)-

clock-img

06.03.2005, 19:15

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Čer,... :rozica:

clock-img

06.03.2005, 19:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ne ti men cer k ze eno uro gor visis...8)

clock-img

06.03.2005, 19:20

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

V bistvu res, samo imam kabel pa nisem skoz za rač.

clock-img

06.03.2005, 19:32

clock-img

pika74

pencil-img

6782

jaja, tkole čist na tih se pride 8)8)8)

clock-img

06.03.2005, 19:36

clock-img

Bety

pencil-img

546

ufffffffffff...groozaaaa....brez RR.....

Jaz sem pa počivala ta vikend, lenarila.....

Moja teta M :hudicek: ni prišla, pa sem vesela in mi ni važno, če pride jutri...nekako sem si zamislila, kako je lepo, ko ti začne zamujati in ti upaš, da mogoče je to to.... nočeš delati testa, ki bi te razočaral, ampak enostavno uživaš v mislih, da je vse mogoče in enake možnosti imaš za + kot za - ...:ups:
pa rataš bolj optimističen... tako potrdiš resnico, da je sreča v poti, do sreče in ne uresničen cilj...:rozica:..:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Nisem pametna, samo tako se počutim..:sloncek::sloncek::sloncek:...

Pa še nekaj....pogruntala sem, da je dobro, če ti malo zamuja, ker se nekaj dni pred M v jajčnikih dogaja "izbira" foliklov, ki bodo začeli zoreti v naslednjem ciklusu, tako tretji dan M FSH doseže svoj vrhunec in jajčeca zorijo...zamuda, pa mislim, da se nekako obrestuje pri vseh ženskah....Saj ste opazile, da večini prvo zamuja M nekaj dni in potem naslednje M sploh ni, ker se je zgodil čudež = :duda: ....

Tako...Uspešen naslednji vikend vam želim in čimveč :modri::nosecka::sloncek::duda:!!!

Bety, ki bo kmalu :nosecka:

clock-img

06.03.2005, 21:07

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ja Tinkamiška mal je treba uživat, a ne? Jutri pa spet v vrtec ta male razvajat :)-:)-:)-

Bety :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoj prisrčen optimizem. Res te je lepo brati, sploh sedaj, ko kar razdajaš tole pozitivno mišljenje. Jaz ti res privoščim in ti želim, da bo tokrat šlo in boš že čez devet mesecev spraševala - punce, a vaš-a tudi tako pridno spi?;):miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem