cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda...

clock-img

21.08.2008, 11:04

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Kaj pa če nardiš kak tečaj za kozmetičarko al pa maserko? Ni treba na faks, pa po moje tud precej dnarja lahko zaslužiš user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

21.08.2008, 11:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ja, je glupo vprašanje. user posted image

Pridi na mojo fakulteto. Varnost in policijsko delo. In v tretjem letniku imaš potem malo bolj razdelano.

Ne sliši se slabo. kaj pa je to zaena šola? Je tudi izredni študij? Daj kakšne link, plis.

A veš da sem jaz tudi takoj na policijsko pomislila, ko sem prebrala tvoje vpašanje. Pa se ne hecam in tudi nič slabega ne mislim. Ampak je tako, nekako najbolj konkretno delolo to, vsaj zdi se mi. Ni kr neki.

edin denarja glih ni v tem poslu.... user posted image  pa privat tud ne mores it....

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

kakšn fax neki... Za polagalca keramike pejt, na m2 računajo ko norciuser posted image Dnarja bo k dreka, pa še matrat se ti ne bo treba z diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ji tud jaz to govorim, pa jo očitno ne zanimauser posted image user posted image

ona bi se očitno rada mal matrala za knjigamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dej no, Volga, kadiš lahko kdr češ, pir piješ zraven, skos na malce hodiš... Pa kofe dobiš zastojn pa take. Ni slabo, ti rečemuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.08.2008, 11:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.08.2008, 11:20

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Volga zelo mi je všeč tvoj stil odgovarjanja tule na RR, odlično znaš ljudi postavljati na realna tla, si direktna brez dlake na jeziku, tako da bi bilo dobro nekako izrabiti te tvoje sposobnosti. Včasih si sicer malo žleht pa nič zato, vsaj malo popestriš dogajanje na RR.  

Sicer ne vem kakšen poklic bi naj to bil... mogoče psiholog, psihiateruser posted image  No, upam, da ne bo potem preveč samomorovuser posted image , ampak ljudi je pač treba včasih tudi na realna tla postavit.

clock-img

21.08.2008, 11:23

clock-img

Katey

pencil-img

913

kakšn fax neki... Za polagalca keramike pejt, na m2 računajo ko norciuser posted image Dnarja bo k dreka, pa še matrat se ti ne bo treba z diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ji tud jaz to govorim, pa jo očitno ne zanimauser posted image user posted image

ona bi se očitno rada mal matrala za knjigamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dej no, Volga, kadiš lahko kdr češ, pir piješ zraven, skos na malce hodiš... Pa kofe dobiš zastojn pa take. Ni slabo, ti rečemuser posted image

Vidš na vse te ugodnosti pa tud pomislna nisem, pol pa boljš da začnem jaz v to smer razmišljatuser posted image user posted image user posted image ,
pa še z diplomo se mi ne bo treba več ukvarjat.

clock-img

21.08.2008, 11:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

a tko... mogoce bi sla pa volga lahko za kaksnega detektiva al pa bodigarda!!user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 11:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.08.2008, 11:38

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Glede na to, da so nam rekli na fakulteti, da moramo samo dobro govoriti o njih, te bom popravila brez smajlijev.

ok.. jih bom jst namest tebe dala... user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 11:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.08.2008, 11:42

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Če ti je cca. 100€/dan zaslužka dovolj... pridi v taxi, Volga. user posted image

clock-img

21.08.2008, 12:26

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Veterina user posted image .

kaj točno naj bi tale smajli kle pomenil?

clock-img

21.08.2008, 12:27

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Če ti je cca. 100€/dan zaslužka dovolj... pridi v taxi, Volga. user posted image

Kaj se pa v taxiju študira?

clock-img

21.08.2008, 12:31

clock-img

Katey

pencil-img

913

Definitivno nič slabega, je pa velika razlika med delom v tajništvu in veterino, ker če sem prav razumela, bi Volga nekaj delala, pa ne v zvezi z ekonomijo. Upam da te pa ni preveč zmotiluser posted image .

clock-img

21.08.2008, 12:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Definitivno nič slabega, je pa velika razlika med delom v tajništvu in veterino, ker če sem prav razumela, bi Volga nekaj delala, pa ne v zvezi z ekonomijo. Upam da te pa ni preveč zmotiluser posted image .

Mene ni.

Karnisa, kaj pa naj v taksiju delam? Mislim, misliš, da naj grem taksi vozit ali kaj?

clock-img

21.08.2008, 12:37

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ti, lukra, samo vpisov pa zdajle v jeseni v 1. letnik ni več, a ne?

clock-img

21.08.2008, 12:41

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Ni me zmotil, samo nisem vedla, al je bil namenjen Volgi kot veterinarki al temu, da je v veterini velik dnarja...Nima veze, štekam zdej.user posted image

clock-img

21.08.2008, 12:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.08.2008, 12:42

clock-img

Katey

pencil-img

913

Važno da se razumemo.user posted image

clock-img

21.08.2008, 12:50

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ti, lukra, samo vpisov pa zdajle v jeseni v 1. letnik ni več, a ne?

Volga... do 30.8. imaš čas, da daš DRUGO PRIJAVO za vpis na faks. V NM imaš še 37 prostih vpisnih mest.
Tko, da sedaj ti je zmanjkalo izgovorov, da tega ne bi naredila.

Ampak na linku nisem videla, kje v NM je to. O.K., ekonomska šola, maš kakšno številko, kontakt, ime na koga se naj obrnem? Prosim.

clock-img

21.08.2008, 12:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

jest bi te dala na ekonomijo-smer trženje :)

clock-img

21.08.2008, 12:54

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: dory

jest bi te dala na ekonomijo-smer trženje :)

ha, ha, daleč od tega, kar bi rada počela. Oz. to bi v primeru,d a bi šlo za smrt rešit. Po moje bi raje pucala, mp3 v ušesa, možgane na pašo, pa pucat.

clock-img

21.08.2008, 12:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.08.2008, 13:00

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

kaj pa če bi šla kakšne tečaje delat?

Ker v prihodnosti bo največ denarja oz. zaslužka, pri kakšnih organizacijah, družbah, ki se bodo ukvarjale z varčevanjem energije

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem