writing-img

RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blondinke

clock-img

22.08.2008, 17:21

clock-img

mayci

pencil-img

2322

O fuj!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

22.08.2008, 18:29

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Vse te kvazi pevce bi bilo treba z zakonom prepovedat.

se podpišem

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

22.08.2008, 21:10

clock-img

A.N.J.A.

pencil-img

88

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Pa tist njen odgovor danes zjutraj ko so jih iz hita klical: Ej pa res Pečo veš fuuuul dobr pojemo, čist res se mi zdi da res dobr pojemo, prav zares no, in je nakladala in nakladalauser posted image user posted image user posted image da sem jih mogla res poslušat in se mi je obrnilo in sem mogla tole delit z vami user posted image
Pa ne vem al majo punce res take lasuljaste lase al so si lasulje gor nataknile?user posted image

Ne sam lasulje tut imena in vsi ostali osebni podatki so izmišljeni...
Ne štekam tega...

clock-img

22.08.2008, 21:19

clock-img

Anonimen

user posted image  Niti poslušat mi ni treba.

clock-img

22.08.2008, 21:56

clock-img

koala

pencil-img

5539

user posted image user posted image Pa dajte no, če so pa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak lušne, pa taaaaaaaak fajn pojejo.user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

22.08.2008, 22:04

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Meni vse 4 na reinkarnacijo Mirne Reynilds ali kaj je že ličijo....
Bruhat pa žal ne morem, ker ne morem široko odpirati ust - so mi včerja zrdli modrostni zob.

clock-img

22.08.2008, 22:35

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

In kaj pravite na tole? user posted image

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=44301

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

22.08.2008, 22:52

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

ej...veste kaj pa mi je všeč...

če se bo s tem kaj spremenilo, da mal trebušček pa špehec čez gledajo, da ni nič narobe, pa kak celulitek

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

22.08.2008, 22:57

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

o marička, pa je to možno?!user posted image   Za bruhatuser posted image

clock-img

22.08.2008, 22:58

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

ej...a si predstavlajte, da bi bile ene, ki so mal bolj močne ful uspešne,...

hitro bi se začele stvari obračat...ne bi bilo več samo "suho" in v nulo poštimano ideal...

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

22.08.2008, 23:13

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

a ni pust februarja?

clock-img

22.08.2008, 23:31

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

ej...a si predstavlajte, da bi bile ene, ki so mal bolj močne ful uspešne,...

IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

Si, ja. Tako je bilo včasih.... Staromodno razmišljaš, danes pucaj silikon, pa jošpke in še kaj na ogled, pa boš zaslužil. Krivi smo pa sami - kot na volitvah. izberemo in poslušamo, kar pač poslušamo....
Najbolj me pa razpištoli stavek: Če pa ljudje to hočejo.... Mislim, a smo res vsi prfuknje.#$%%%, da nam lepo petje nič več ne pomeni?! Le naga rit, obdelana bolj kot krača za pršut na Krasu?

clock-img

22.08.2008, 23:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: Pobalami

a ni pust februarja?

Včasih je tudi marca....

clock-img

22.08.2008, 23:44

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Ali pa tista Urša Čepin. V vseh revijah jo je polno. Kako je lepa in uspešna, zdaj ima pa še uspešno pevsko kariero user posted image . Potem jo pa slišim peti in mi je jasno, da so vsi njeni članki najbrž plačani.

clock-img

22.08.2008, 23:45

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

IZVIRNO SPOROČILO: Pobalami

Ali pa tista Urša Čepin. V vseh revijah jo je polno. Kako je lepa in uspešna, zdaj ima pa še uspešno pevsko kariero user posted image . Potem jo pa slišim peti in mi je jasno, da so vsi njeni članki najbrž plačani.

hehehe....res ne zna peti...

to pomeni, da ji gre samo za slavo in ji ni nič do glasbe...

clock-img

23.08.2008, 11:24

clock-img

Bigy

pencil-img

1

Joj, a veste da kar ne morem verjet. Kot bodoča mamica se vpišem na tole starn in prvo kar je, najdem novičke o politiki, pa o turbo folku, pa o stvareh, ki sploh ne spadajo na ta forum. Kaj vse ljudje ne uporabijo za svojo promocijo! Ja no, je pa res, da je tole čvek v tri dni in ker imamo (vsaj jaz) nosečnice malo več časa, pogledamo tudi touser posted image Sem pa opazila, da se pod eno lasuljo skriva Tina Gorenjak. No ja, to je takoj opazil moj možuser posted image tako da tukaj nekaj močno smrdi....Tina in turbo? Mislim, da je v ozadju nekaj drugega. To je moje skromno mnenje, zdaj grem pa na strani, kjer bom izvedela še kaj o materinstvuuser posted image Pozdrvaček vsem mamicam.

clock-img

23.08.2008, 11:30

clock-img

Anonimen

Mah ne vem no...

A bi pri tem rabila kaj vedeti...razen to, kje se da na drugo postajo?

clock-img

23.08.2008, 12:07

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Šele zdaj sem malo bolj pogledala in ugotovila da gre res za zafrkancijo, tud jaz mislim tako kot Bigy da je med njimi Tina Gorenjakuser posted image  

clock-img

23.08.2008, 16:04

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

na prvi uč sm misnla da so sestre s5 aktivneuser posted image

zihr jim je raay napisal besedilouser posted image

Ja sam so res ko dedci napravleni v ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa pesm je tut obupna

clock-img

23.08.2008, 16:09

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

OMG user posted image

Đoli:)

clock-img

23.08.2008, 22:41

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Točno, ona rumena je Gorenjakova.
Glede na njene prejšnje komade, je morda res bolje, da si za petje nadene drugo identiteto. Pa četudi je zafrkancija. Lepi Dasa je dasa pevec, za tele pa tule ne dam roke v ognje.... Ali pač?

8in sem šla podrobneje gledat, pa trebuškov in špeha ter celuluta nisem zasledila....user posted image   - tako da ne bi mogla rečt, da so res prave babe! Prej umetne ali zamaskirane......user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem