IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
čudaška novodobna imena si sama poimenovala oz. si se strinjala z eno ki je tako napisala, zaradi mene lahko daš komur želiš kakaršnokoli ime, samo sem vprašala zakaj se je treba izživljat nad živalmi če ti ime ni všeč, pač vsak ima svoj okus.
Ok, da ne bo pomote, nikoli nisem napisala, da mi ime ni všeč ali da je grdo ime!
Na primer: Fruppy mi je lepo ime za kak sokec, Bia (iz ene risanke iz mojega otroštva) mi je lepo ime in sem tako pred časom poimenovala eno svojo muco (ki sem jo imela med drugim nadvse rada, da ne bo pomote o tem, kakšen je moj odnos do domačih živali)), Kobe (prebere se Kobi po mojem nekdanjem idolu

košarkarju Kobe Bryantu) mi je prav tako zelo lepo ime, ampak ga pač ne bi dala sinu.
Nikoli nisem napisala, da mi Tay, Rui, Ruj, itd. itd. niso lepa imena, napisala sem le svoje mnenje in to je, da mi ne "grejo na otroka".
V resnici mi Rui ali pa Ruj ni ne lepo ne grdo ime, nekako nevtralno mi je. Enostavno mi ne gre na posameznika. Če pa dodamo še slovenski priimek zraven pa mi sploh še manj zveni.
Zdaj sem se pa kar malo razpisala, ampak to je poudarjam moje mnenje, vsak ima pač svoje mnenje pa ni nujno, da se vsi strinjamo z vsem.