21.07.2011, 13:03
super - optimizem
Tako je tudi nama prvič uspelo...poletje dela svoje
Držim pestke
Glede čajev - vse sem pila popoldan,po službi... Koprivov je bil na vrsti zvečer, ker sem potem bila dežurna na WCju
maca -preberi...http://www.norma.si/izpis-izdelka?izdelek=7018
Sedaj sem sigurna da je na plavalčke še najboljš vplivala
krvomočnico - sem občasno spila zjutraj, pa večkrat pozabila
Pa vsak dan sva - oba, en mesec pred postopkom pila zelenjavne sokove, 4 dcl- stebelna zelena (kar ena dva cela stebla), rdeča pesa (ena večja ali dve manjši), 1grenivka, 2 limoni.
Kupovala sem bio zelenjavo.
Čaje sva pila do konca M. Pred postopkom sem nehala.
Navijammmmmmmmmmmmmmmm
27.07.2011, 10:59
čisto prav si ji povedala. Baba radovedna!!!
Jaz sem imela podobne težave,ker sem imela bolniško skor dvakrat na teden za UZ, ali pa vsaj enkrat. In me je vodja spraševala zakaj imam bolniško, da njo sicer ne zanima, da zanima direktorco
Takrat sem se o tem pogovorila z osebno zdravnico, ki je res strokovnjak in človek z velikim srcem. Ona mi je povedala, da o bolezni, vzroku boniške ne rabi vedeti delodajalec, oziroma da tudi v primeru če pokliče njo in o tem povpraša mu ona da informacijo samo o tem ali mora biti zaposlen (jaz) v času bolniške doma oziroma ali ima predpisano mirovanje ali se lahko prosto giblje.
Od takrat nikoli več ne govorimo vzroku bolniške (tudi prej nisem, samo so drugi ugibali) in grem mirne vesti v bolniško. Tud sedaj sem bila odsotna in ko sem po 14 dneh javila, da me ne bo dokonca meseca me je vprašala, če je kaj hudo narobe. Sem se nasmejala in ji rekla, da umrla še ne bom kmalu....
Drži se punca! Navijam, da čimprej zagledaš
naj bo poletje vroče

in da boš
.Držim pesti ni navijam zate,da bo ko boš delala test lepa
na testu.
da ti uresničijo tvojo željo.
,bolj iz užitka,kot,da bi pričakovala kakšen rezultat.Nabirava energijo za september.sem se čist sprostila med sexsom,ker prej sem bila skoz z mislimi pri tem,da morava
.Mi je moj včeraj rekel,sedaj pa en dan premora,da se moja vojska nabere in potem spet v akcijo.Je tak optimističen,da nama bo ratalo po naravni poti
Maca v prahu Amazonas 100g
.Sej nam bo uspelo,samo ni še prišel naš čas.Ne obupat,tudi enkrat bo sonce posijalo za nas
.
in sedaj še morje in se sprostim 100 na uro.še kakšno pivo si bom privoščila in to je to.