04.08.2011, 09:54
Konzilij je v Mb samo enkrat na mesec. Mislim da je tako tudi v Lj. V Mb pa je nastala norišnica odkar vsa Slovenija drvi sem, ker je zgleda sistem in način dela v Mb bolj prijazen, le prostor za oddajo semena je tesen
Ko na konziliju določijo kdo gre v postopek, je tu razgovor, potem pa se ženske razdelijo v vskupine po barvi, začneš jemat kontracepcijske tablete, da se začetki postopkov za tisto skupino pošlihtajo in potem se začne.
Tako da verjamem, da boš v septembru v Mariboru dobro štartala, vsi zdravniku se vrnejo iz dopustov...potem gre vse tako hitro...
Mine... in ko zagledaš
se ti tisti čas čakanja zdi čist hiter
12.08.2011, 21:15
Ja, včasih tudi
pride na čisto nepravi dan... Ker boš stimulirana z injekcijami, predvidevam da z Gonalom moraš na prvi UZ od 1-3 dne. Če si zelo želiš ta mesec v postopek potem jutri stopi dopoldan (med 8-9 uro) delajo UZje in povej da si dobila včeraj zvečer. Te bodo vzeli.
Jaz bom navijala, da bo ta avgustovska sobota tvoj nizki štart!!!!
Poročaj jutri
...verjemi, da bo uspelo, tud meni je

,bolj iz užitka,tako da nimam pojma kdaj sem imela plodni dan in kdaj bo prišla sedaj
Ne vem kako je sicer v LJ, ampak baje da imajo v Mb norišnico, tako da se bom jaz kar načakala
na koncu
Komaj sem se odločila, da začnem s postopkom, pa je vse splavalo nekam... Djek
z IUI?
Hjooj se sama sebi zdim ko na bolšjaku in barantam za UZje
) dala skozi še letos.