Ejla,
joj, kako ti privoščim, da si polepšaš prihajajoči rd!!!! Kar se tvojega vprašanja tiče....jaz bi za ziher delala raje test v nedeljo. Sam ne pozabi jutri testa kupit, ker potem tud nedelja odpade...
HANY, jebentikolaudrejebelacestatristokosmatihporkaduš.....mislim, pa kaj ti dohtarji so res tako neusmiljeni?!?!? Jaz dr. Bokalove enostavno ne maram....se mi je pr prvem iui-ju zamerla, tko da je pri meni zgubila vse točke. Naj te pa potolažim....tud jaz sem v zadnjem krogu iui-ja, ko sem bila na uz, ki ga je delala dr. Pintarjeva, poslušala pridigo o shujševalni. In njene besede so ble zelo zelo podobne tistim, ki si jih poslušala ti....skratka rekla mi je, da če sedaj ne rata, da naj si vzamem kakšno leto
odmora, vmes pa shujšam! HALOOOOOO.....3 leta se borim, moja leta mi več niso - v tem smislu - v ponos, potem pa mi nekdo tako prijavi?!?!?!?!? Res nimam manekenskih mer, saj jih tud nisem nikol imela in vem, v kaj se spuščam....AMPAK - življenje je MOJE in samo jaz lahko upravljam z njim!!! Tko da, ti kar šibaj po svoji poti proti svojmu cilju t.j.
naprej, ne oziraj se na takšne pripombe. Saj po eni strani so dobronamerne....ampak ti se sama odločaš! Še zdaleč pa si ne dovoli, da bi ti nekdo na tak način pokvaril dneva.
kimsy, vse tukaj si želimo končno biti mamice in tudi BOMO! Tud sama sem danes zvedla, da je ena moja sodelavka, ki sva v zelo dobrih odnosih, noseča...pa me je tud malce potrlo. Ampak jaz se ne dam!!!! Tko k me vse tle gor. Ok????