veš,kaj ejla....jest mislim,da idealne razlike med otroci ni.Vsaka razlika ima svoj + in svoj -.Naša Pika gre septembra v 1.razred,torej smo tisto malo razliko-rečmo največ 24 mesecev-že zdavnaj zadaj pustili,sedaj vem,da bi mi Pika zeeeloo pomagala že,videla,kako je,če imaš dejenčka,pa videla,da ne moreš vedno vsega imeti..velik + mal večje razlike bi bil tud ta,da ko bi bila naša tavelka v šoli,bi se lahko 100posto posvetila drugemu otročku-tako,kot sem se in se še posvečam Piki.Pač tisti - in larifari,da se nebi mogla igrat skupaj,je zanemarljiv,če se pa ne zastopiš s svojo sestrico/bratcem,ker je pač 5 al 10 let mlajši,pa pomoje nima nič z leti,ampak samo z vzgojo in nasploh z vzdušjem,življenjem v družini....vse skupaj pač moraš vključiti v vsakdanji tempo življenja,pa je...pomoje...midva tud ne greva več na iui-grem še na uz ta teden,da vidjo,če je še kaj pregrade ostalo,potem pa vse naravno...sprijaznila sem se tud s tem,da bi imela edino Piko.Ejla,marsikatera bi podpisala,da bi imela to,kar imava midve,ane punce?