writing-img

RE: IUI

clock-img

30.03.2009, 15:26

clock-img

kimsy

pencil-img

904

hany - ne razmišljat, da nč ne bo! Na posvet si pa naročena zato, ker vsakega naročijo po 2. neuspešnem IUI-ju! Držim pesti!!!

clock-img

30.03.2009, 16:51

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

hany - ne razmišljat, da nč ne bo! Na posvet si pa naročena zato, ker vsakega naročijo po 2. neuspešnem IUI-ju! Držim pesti!!!

aja??? zakaj pa je treba na posvet???

clock-img

30.03.2009, 20:42

clock-img

kimsy

pencil-img

904

ne vem, zakaj te naročijo na posvet. Vem samo, da te. So mene, neelo, kittyy, boob (ki je zanosila in ni rabila)... Tako da to je praksa in to ne pomeni, da ne bo uspelo. DRŽIM PESTI!!!

clock-img

31.03.2009, 09:18

clock-img

buča

pencil-img

825

hanybany,zato te naročijo,da vid g,kako reagiraš na stimulacijo,če je kaj za povečat dozo.oz.nekatere gredo potem naprej na umetno.Probej zvrebat kr umetno...ker na inseminaciji niti nimajo tako super rezultate...to je itak najstarejša oblika pomoči pri neplodnosti...saj,hvalabogu,da nekaterim uspe tudi po zastareli metodiuser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

31.03.2009, 09:22

clock-img

buča

pencil-img

825

ejla,vse tanajboljše,pa ne bom ti rekla,da ti želim še enega otročka(to men govorijo že 4 letauser posted image )...ampak ti želim veliko zdravja in veliko energije,ki jo boš lahko porabila za svojo pupo,dragega,pa tudi sebe ne pozabi razvajat-leto je prekratko,da bi ga polovico preživela na gk lj.user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

31.03.2009, 09:32

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ejlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše, naj se ti izpolnijo skrite želje in veeeeliko zdravjauser posted image
user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

31.03.2009, 12:36

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

Ejla, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 21:53

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Ooooooooooooo hvala punce!!!! Res hvala, ste me pa presenetle! user posted image user posted image user posted image

Hanybany...brez skrbi, čisto običajno je da te naročijo! Jaz stiskam pest, da ti ne bo treba niti it.
Jst sicer nisem šla na posvet, ma kr sem se že vnaprej vse zmenla z mojo zdravnico, pa nisem imela stimulacije, ki bi jo mogli kaj sprminjat! Tko , da sam mirno! Srečno!
Grem jaz k lubiju se še mal stisnit, zdej ko ta mala nina. Hvala buča za vse besede...tudi tebi želim vse dobro!
Nočko!

clock-img

31.03.2009, 22:22

clock-img

neela

pencil-img

2128

Ejla, iskrene čestitke!!!! Naj se ti v prihodnjem letu izpolne vsaj 'tista' željica!!!
user posted image

Drage moje....pri nas stanje še kar nespremenjeno. Prsi so me nehale boleti, kar je prvi znak, da se najavlja user posted image . Niti nisem tako žalostna....samo nestrpna, ker bi že rada, da pride pošta s konzilija user posted image

clock-img

01.04.2009, 10:03

clock-img

kimsy

pencil-img

904

oj!
Jst sm bla na uz-ju! Mam eno cisto, tok da morem čez en tedn še enkrat. Brezveze... Mam že vsega čez glavo! user posted image
Upam, da do srede poči!

clock-img

01.04.2009, 15:26

clock-img

dysan

pencil-img

408

Ejlica draga šele zdaj sm vidla (nism mogla na rr par dni) tok mi je žal user posted image , da ti ni uspelo, pa tak dobr je obetalo.... res nimam besed........ sama mam tud filing, da tokrat nebo nič user posted image .....   mene tud na momente kr prime,da bi vse skupaj poslala nekam......... ampak kr mi leta bežijo bom še vstrajala, 16.04. mam krvnega, če pa prej tečka pride, mam posvet z dr. V in se bom kr pomenla o IVFju. Mam pa srečo tak kot ti in buča, da eno pupiko(oz. kr punco) že imam.

Ja pa seveda user posted image ,vse dobro ti želim......user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

clock-img

01.04.2009, 15:31

clock-img

dysan

pencil-img

408

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

oj!
Jst sm bla na uz-ju! Mam eno cisto, tok da morem čez en tedn še enkrat. Brezveze... Mam že vsega čez glavo! user posted image
Upam, da do srede poči!

ojla...
želim ti, da na naslednjem UZju od te ciste ne ostane niti c
kr pogumno..... user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

clock-img

01.04.2009, 17:38

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

Živjo punce!
Evo mene, dan D je minil,tokrat me boli še bolj kot zadnjič, tak da sm do zdaj počivala, delala mi je dr. Bokalova. Imam pa kar orng bolečine pa skoz mi sluz vn teče. Bo jutri že bolje.

clock-img

01.04.2009, 17:39

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

kimsy držim pesti da se vse reši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 20:34

clock-img

kimsy

pencil-img

904

ojla! Punce tale naša tema je obup!
Vse nosečnice so pobegnile, nekatere obupujejo... Dajmo punce! Akcija, zdaj pa dost tega! user posted image
hany - močno držim pesti za +
neela, kdaj maš test?
fargi - če naj kaj bereš: DRŽI SE! Jst full veliko mislim nate!
dysan - upam, da nikol ne boš rabila na IVF user posted image , da bo ta iui tvoj zadnji!
buča, Ejla, kittyy, BEBIII, gapii - velik user posted image in user posted image .

clock-img

01.04.2009, 21:11

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

ojla dekline....po mali pavzi se oglašam ....

ejla vse najlepše za rojstni dan-mal z zamudo
hany drži se in naj se veselo osvajajouser posted image

jes pa sem opet v nočni...noro...bi tok spala :)

clock-img

02.04.2009, 06:11

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

jutro....malo še pa počivat....je blo dolgih 12 ur....

kako ste kaj dekline? vse ste/smo nekam poniknile.....
naše nosečke?

lepo mi bodite in se beremo....cawci

clock-img

02.04.2009, 14:11

clock-img

kimsy

pencil-img

904

kako ste kaj dekline? vse ste/smo nekam poniknile.....
naše nosečke?

se strinjam... Nobene ni nč več na vidiku.

clock-img

02.04.2009, 15:34

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

Evo jst sm že bolš danes, me več ne boli, HURA!!! Sam je pa vreme tok slabše, da je kar groza!

neela, dysan kako kaže???

clock-img

02.04.2009, 16:28

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hej mačke! Kako ste?

jaz sem vam bom še malo pridružila...sva se z G zmenila, da mam še en IUI s puregonom 100...v jeseni pa na IVF

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

02.04.2009, 16:37

clock-img

kitka1

pencil-img

327

No, no, punce, to pa ni res, da smo vse nosečke nekam pobegnile... Jaz vas redno spremljam, samo pišem ne več tako pogosto ;)

Vam sporočam, da je po 2. IUI zanosila tudi ena moja 'cimra' s histero in laparoskopije. Tako da... optimizem na dan. Slej ali prej bo uspelo. Držim pesti.

clock-img

02.04.2009, 18:39

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej mačke! Kako ste?

jaz sem vam bom še malo pridružila...sva se z G zmenila, da mam še en IUI s puregonom 100...v jeseni pa na IVF

user posted image

clock-img

02.04.2009, 18:39

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

neela, dysan kako kaže???

Pri naši hiši sicer še vse mirno, vendar že na mehurju čutim, da user posted image jutri pride. Kar je pa čisto kul, ker bom vsaj lahko že klicala za ivf....user posted image

clock-img

02.04.2009, 19:31

clock-img

boob

pencil-img

1127

punce jst vas tud nism zapustila in vas redno čikiram user posted image  pa pestke stiskam za vsako posebej

user posted image

clock-img

03.04.2009, 09:29

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

živjo boob, kako kaj poteka tvoja nosečnost? vse okidoki?? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem